притисни ентер »

Промоција на збирката поезија „Аптека“ на Харакли вечерва во МКЦ
Промоција на збирката поезија „Аптека“ на Харакли вечерва во МКЦ

Промоција на збирката поезија „Аптека“ на Харакли вечерва во МКЦ

Вечерва во МКЦ се случува промоција на збирката поезија „Аптека“ од Ивана Харикли. Но не е само промоцијата, туку на настанот, покрај поезија и музика, гостите првпат ќе имаат прилика да бидат дел од т.н. #mojmuzej. -Мој музеј е трансмедијална приказна, која почна од потребата за свесно реобмислување и вкоренување на сопствениот глас како жена од Балкан

Промоција на „Аптека“ – збирка поезија од Ивана Харикли

Промоција на „Аптека“ – збирка поезија од Ивана Харикли

Збирката поезија „Аптека“ од Ивана Харикли вечерва ќе биде промовирана во МКЦ. На промотивниот настан, покрај поезија и музика, гостите првпат ќе имаат прилика да бидат дел од #mojmuzej. -Мој музеј е трансмедијална приказна, која почна од потребата за свесно реобмислување и вкоренување на сопствениот глас како жена од Балкан. Со таа цел, пред речиси

Промоција на „Аптека“ – збирка поезија од Ивана Харикли

Промоција на „Аптека“ – збирка поезија од Ивана Харикли

Збирката поезија „Аптека“ од Ивана Харикли вечерва ќе биде промовирана во МКЦ. На промотивниот настан, покрај поезија и музика, гостите првпат ќе имаат прилика да бидат дел од #mojmuzej. -Мој музеј е трансмедијална приказна, која почна од потребата за свесно реобмислување и вкоренување на сопствениот глас како жена од Балкан. Со таа цел, пред речиси

Збирката поезија „Аптека“ од Ивана Харикли вечерва ќе биде промовирана во МКЦ

Збирката поезија „Аптека“ од Ивана Харикли вечерва ќе биде промовирана во МКЦ

Збирката поезија „Аптека“ од Ивана Харикли вечерва ќе биде промовирана во МКЦ. На промотивниот настан, покрај поезија и музика, гостите првпат ќе имаат прилика да бидат дел од #mojmuzej. Мој музеј е трансмедијална приказна, која почна од потребата за свесно реобмислување и вкоренување на сопствениот глас како жена од Балкан. Со таа цел, пред речиси

Промоција на „Аптека“ – збирка поезија од Ивана Харикли

Промоција на „Аптека“ – збирка поезија од Ивана Харикли

–  Збирката поезија „Аптека“ од Ивана Харикли вечерва ќе биде промовирана во МКЦ. На промотивниот настан, покрај поезија и музика, гостите првпат ќе имаат прилика да бидат дел од #mojmuzej. -Мој музеј е трансмедијална приказна, која почна од потребата за свесно реобмислување и вкоренување на сопствениот глас како жена од Балкан. Со таа цел, пред речиси

Промоција на „Аптека“ – збирка поезија од Ивана Харикли

Промоција на „Аптека“ – збирка поезија од Ивана Харикли

Утре, 17 октомври, со почеток од 20 часот во МКЦ ќе се одржи промоција на „Аптека“ – збирка поезија од Ивана Харикли. На овој промотивен настан, покрај поезијата и музиката, публиката првпат ќе има прилика да бидете дел и од #мојmuseum. „Мој музеј е трансмедијална приказна, која почна од потребата за свесно реобмислување и вкоренување на сопствениот

Промоција на „Аптека“ – збирка поезија од Ивана Харикли

Промоција на „Аптека“ – збирка поезија од Ивана Харикли

Утре, 17 октомври, со почеток од 20 часот во МКЦ ќе се одржи промоција на „Аптека“ – збирка поезија од Ивана Харикли. На овој промотивен настан, покрај поезијата и музиката, публиката првпат ќе има прилика да бидете дел и од #мојmuseum. „Мој музеј е трансмедијална приказна, која почна од потребата за свесно реобмислување и вкоренување на сопствениот

Промоција на „Аптека“ – збирка поезија од Ивана Харикли

Промоција на „Аптека“ – збирка поезија од Ивана Харикли

Утре, 17 октомври, со почеток од 20 часот во МКЦ ќе се одржи промоција на „Аптека“ – збирка поезија од Ивана Харикли. На овој промотивен настан, покрај поезијата и музиката, публиката првпат ќе има прилика да бидете дел и од #мојmuseum. „Мој музеј е трансмедијална приказна, која почна од потребата за свесно реобмислување и вкоренување на сопствениот