притисни ентер »

Сириските бунтовници се согласија да го напуштат градот Дара

Сириските бунтовници се согласија да го напуштат градот Дара

Сириски активисти и државни медиуми соопштија дека бунтовниците се согласиле да им го предадат на безбедносните сили градот Дара, кој прв се побуни против претседателот Башар ал Асад пред седум години. Активистот Ахмад Масалмех изјави дека борците треба да изберат меѓу амнестијата предложена од Владата или да го напуштат градот со своите семејства

Сириските бунтовници се согласија да го напуштат градот Дара

Сириските бунтовници се согласија да го напуштат градот Дара

Сириски активисти и државни медиуми соопштија дека бунтовниците се согласиле да им го предадат на безбедносните сили градот Дара, кој прв се побуни против претседателот Башар ал Асад пред седум години. Активистот Ахмад Масалмех изјави дека борците треба да изберат меѓу амнестијата предложена од Владата или да го напуштат градот со своите семејства

Сириските бунтовници се согласија да го напуштат градот Дара

Сириските бунтовници се согласија да го напуштат градот Дара

Сириски активисти и државни медиуми соопштија дека бунтовниците се согласиле да им го предадат на безбедносните сили градот Дара, кој прв се побуни против претседателот Башар ал Асад пред седум години. Активистот Ахмад Масалмех изјави дека борците треба да изберат меѓу амнестијата предложена од Владата или да го напуштат градот со своите семејства

Сириските бунтовници се согласија да го напуштат градот Дара

Сириските бунтовници се согласија да го напуштат градот Дара

Сириски активисти и државни медиуми соопштија дека бунтовниците се согласиле да им го предадат на безбедносните сили градот Дара, кој прв се побуни против претседателот Башар ал Асад пред седум години. Активистот Ахмад Масалмех изјави дека борците треба да изберат меѓу амнестијата предложена од Владата или да го напуштат градот со своите семејства

Сириските бунтовници се согласија да го напуштат градот Дара

Сириските бунтовници се согласија да го напуштат градот Дара

– Сириски активисти и државни медиуми соопштија дека бунтовниците се согласиле да им го предадат на безбедносните сили градот Дара, кој прв се побуни против претседателот Башар ал Асад пред седум години. Активистот Ахмад Масалмех изјави дека борците треба да изберат меѓу амнестијата предложена од Владата или да го напуштат градот со своите семејства

Сириските бунтовници се согласија да го напуштат градот Дара

Сириските бунтовници се согласија да го напуштат градот Дара

Сириски активисти и државни медиуми соопштија дека бунтовниците се согласиле да им го предадат на безбедносните сили градот Дара, кој прв се побуни против претседателот Башар ал Асад пред седум години. Активистот Ахмад Масалмех изјави дека борците треба да изберат меѓу амнестијата предложена од Владата или да го напуштат градот со своите семејства

Сириските бунтовници се согласија да го напуштат градот Дара

Сириските бунтовници се согласија да го напуштат градот Дара

Дамаск, 12 јули 2018 (МИА) - Сириски активисти и државни медиуми соопштија дека бунтовниците се согласиле да им го предадат на безбедносните сили градот Дара, кој прв се побуни против претседателот Башар ал Асад пред седум години. Активистот Ахмад Масалмех изјави дека борците треба да изберат меѓу амнестијата предложена од Владата или да го напуштат