притисни ентер »

Huawei P30 lite – врвен спој на нови трендови и убава естетика
Huawei P30 lite – врвен спој на нови трендови и убава естетика

Huawei P30 lite – врвен спој на нови трендови и убава естетика

Мода е збор кој најчесто е изговорен од страна на млади луѓе. Тие сакаат да ги следат најновите трендови во облекувањето, козметиката, електронската опрема и слично. Како најчесто користен електронски уред на модерната личност, мобилните телефони до одреден степен може да се користат за да го одразуваат стилот и вкусот на корисникот. Како глобален

Новиот Huawei P30 lite е врвен спој на нови трендови и убава естетика

Новиот Huawei P30 lite е врвен спој на нови трендови и убава естетика

Мода е збор кој најчесто е изговорен од страна на млади луѓе. Тие сакаат да ги следатнајновите трендови во облекувањето, козметиката, електронската опрема и слично. Како најчесто користен електронски уред на модерната личност, мобилните телефони до одреден степен може да се користат за да го одразуваат стилот и вкусот на корисникот. Како глобален производител

Новиот Huawei P30 lite е врвен спој на нови трендови и убава естетика

Новиот Huawei P30 lite е врвен спој на нови трендови и убава естетика

ИЗВОР Скопје24 | јуни 12, 2019 Мода е збор кој најчесто е изговорен од страна на млади луѓе. Тие сакаат да ги следат најновите трендови во облекувањето, козметиката, електронската опрема и слично. Како најчесто користен електронски уред на модерната личност, мобилните телефони до одреден степен може да се користат за да го одразуваат стилот и вкусот

Huawei P30 lite е врвен спој на нови трендови и убава естетика

Huawei P30 lite е врвен спој на нови трендови и убава естетика

Мода е збор кој најчесто е изговорен од страна на млади луѓе. Тие сакаат да ги следат најновите трендови во облекувањето, козметиката, електронската опрема и слично. Како најчесто користен електронски уред на модерната личност, мобилните телефони до одреден степен може да се користат за да го одразуваат стилот и вкусот на корисникот. Како глобален

Huawei P20 Lite (2019) се појави во Европа со сите детали

Huawei P20 Lite (2019) се појави во Европа со сите детали

Huawei P20 Lite (2019) моделот кој носи име од ланскиот модел и бројка од сегашната година може да збуни многу корисници, но тоа што не е збунувачка се неговите одлични спецификации кои со сите детали се појавија на европски сајт за продажба на смартфони. Huawei P20 Lite (2019) се појави со  6.4 инчен FHD+ LCD дисплеј, осум-јадрен Kirin 710 процесор,

Пристигнуваат новите телефони на Huawei, цената се уште тајна

Пристигнуваат новите телефони на Huawei, цената се уште тајна

Според најновите информации, Huawei треба официјално да претстави два мобилни телефони од серијата Nova до крајот на овој месец, односно моделите Nova 5 и Nova 5i. Од претходно е познато дека Nova 5 ќе биде предводник на серијата, а новиот 5i ќе биде послаб, а со тоа и поприфатлив модел. Двата модели ќе бидат опремени со процесори на Huawei, поточно

Пристигнуваат новите телефони на Huawei, цената се уште тајна

Пристигнуваат новите телефони на Huawei, цената се уште тајна

Според најновите информации, Huawei треба официјално да претстави два мобилни телефони од серијата Nova до крајот на овој месец, односно моделите Nova 5 и Nova 5i. Од претходно е познато дека Nova 5 ќе биде предводник на серијата, а новиот 5i ќе биде послаб, а со тоа и поприфатлив модел. Двата модели ќе бидат опремени со процесори на Huawei, поточно

Пристигнуваат новите телефони на Huawei, цената се уште тајна

Пристигнуваат новите телефони на Huawei, цената се уште тајна

Според најновите информации, Huawei треба официјално да претстави два мобилни телефони од серијата Nova до крајот на овој месец, односно моделите Nova 5 и Nova 5i. Од претходно е познато дека Nova 5 ќе биде предводник на серијата, а новиот 5i ќе биде послаб, а со тоа и поприфатлив модел. Двата модели ќе бидат опремени со процесори на Huawei, поточно

И покрај сите проблеми, пристигнуваат нови телефони од Huawei

И покрај сите проблеми, пристигнуваат нови телефони од Huawei

До крајот на овој месец, компанијата Huawei треба да претстави нови телефони од нејзината серија Nova. Станува збор за телефоните Nova 5 и Nova 5i. Двата модели се очекува да бидат опремени со Huawei процесори, додека кај моделот 5 ќе може да се најде Kirin 980, a кај 5i Kirin 710. Ова нема да биде единствената разлика кај овие два модела бидејќи тие

Многу детали откриени за Huawei Nova 5i

Многу детали откриени за Huawei Nova 5i

Huawei ќе ја продолжи Nova серијата со два нови модели кои според тестовите направени на различни бенчмарк сајтови ќе имаат избор од 4 и 6 GB RAM. За Huawei Nova 5i е исто така познато дека ќе работи со осум-јадрен Kirin 710 процесор, 64 и 128 GB вградена меморија, ќе има камера со дури четири сензори, 5,8 инчен Full дисплеј со резолуција од 2310 x