притисни ентер »

Рускоска – Јанева, 1:1 (Кичеец исклучен од игра)
Рускоска – Јанева, 1:1 (Кичеец исклучен од игра)

Рускоска – Јанева, 1:1 (Кичеец исклучен од игра)

Во неколку наврати предупредував дека Обвинителството и, наводните, жртви на рекетирањето, со исклучително агресивен, но елабориран медиумско-озборувачки пристап, си создадоа нефер предност во јавноста, во која обвинетите се прогласија за виновни многу пред процесот да почне и да дознаеме што, всушност, се случувало, и кој сè и како е замешан во тоа

Рускоска – Јанева, 1:1 (Кичеец исклучен од игра)

Рускоска – Јанева, 1:1 (Кичеец исклучен од игра)

Во неколку наврати предупредував дека Обвинителството и, наводните, жртви на рекетирањето, со исклучително агресивен, но елабориран медиумско-озборувачки пристап, си создадоа нефер предност во јавноста, во која обвинетите се прогласија за виновни многу пред процесот да почне и да дознаеме што, всушност, се случувало, и кој сè и како е замешан во тоа

Русковска задоволна од почетокот на судењето за „Рекет“

Русковска задоволна од почетокот на судењето за „Рекет“

Обвинителката која го води случајот „Рекет“, Вилма Русковска, изјави дека е задоволна од почетокот на судењето за случајот, но истакна дека очекувала признание на вина од повеќе обвинети, а не само од обвинетиот Зоран Милески – Кичеец. Адвокатот на бизнисменот Орце Камчев, пак, рече дека и натаму ќе бараат од судот тој да се води како „оштетен“ и истакна

Русковска задоволна од почетокот на судењето за „Рекет“

Русковска задоволна од почетокот на судењето за „Рекет“

(видео) Русковска задоволна од почетокот на судењето за „Рекет“ Обвинителката која го води случајот „Рекет“, Вилма Русковска е задоволна од почетокот на судењето за случајот, но вели дека очекувала признание на вина од повеќе обвинети, а не само од обвинетиот Зоран Милевски Кичеец. Таа пред новинарите го кажа дел од воведниот говор од судницата. Адвокатите