притисни ентер »

Кривична пријава против полицаец за малтретирање
Кривична пријава против полицаец за малтретирање

Кривична пријава против полицаец за малтретирање

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди поднесе кривична пријава против И.Т. (41) од Велес, вработен во МВР, поради сомневање за сторено кривично дело „малтретирање во службата“. Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди поднесе кривична пријава против И.Т. (41) од Велес,

Кривична пријава за вработен во МВР поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „малтретирање во службата“

Кривична пријава за вработен во МВР поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „малтретирање во службата“

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди поднесе кривична пријава против И.Т.(41) од Велес, вработен во МВР, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „малтретирање во службата“. На 29.05.2020 во Велес пријавениот, при преземање на службени дејствија за легитимирање и спроведување на мерките

Кривична за велешки полицаец кој малтретирал приведен

Кривична за велешки полицаец кој малтретирал приведен

Одделот за внатрешна контрола на полицијата поднесе кривична пријава против 41-годишен полицаец од Велес, поради сомнение за сторено кривично дело малтретирање во службата. Како што информираат од МВР, на 29 мај во Велес, пријавениот при преземање на службени дејствија за неносење заштитна маска, привел едно лице и насилно го внел во полициското возило,

Кривична пријава против вработен во МВР, употребил физичка сила кон граѓанин кој не ги почитувал мерките за лична заштита

Кривична пријава против вработен во МВР, употребил физичка сила кон граѓанин кој не ги почитувал мерките за лична заштита

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди поднесе кривична пријава против И.Т.(41) од Велес, вработен во МВР, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „малтретирање во службата“. На 29.05.2020 во Велес пријавениот, при преземање на службени дејствија за легитимирање и спроведување на мерките

Кривична за велешки полицаец кој малтретирал приведен поради неносење маска

Кривична за велешки полицаец кој малтретирал приведен поради неносење маска

Одделот за внатрешна контрола на полицијата поднесе кривична пријава против 41-годишен полицаец од Велес, поради сомнение за сторено кривично дело малтретирање во службата. Како што информираат од МВР, на 29 мај во Велес пријавениот, при преземање на службени дејствија за носење заштитна маска, привел едно лице и насилно го внел во полициското возило,

Кривична за велешки полицаец кој малтретирал приведен поради неносење маска

Кривична за велешки полицаец кој малтретирал приведен поради неносење маска

Одделот за внатрешна контрола на полицијата поднесе кривична пријава против 41-годишен полицаец од Велес, поради сомнение за сторено кривично дело малтретирање во службата. Како што информираат од МВР, на 29 мај во Велес, пријавениот при преземање на службени дејствија за носење заштитна маска, привел едно лице и насилно го внел во полициското возило,

Кривична за велешки полицаец кој малтретирал приведен поради неносење маска

Кривична за велешки полицаец кој малтретирал приведен поради неносење маска

Одделот за внатрешна контрола на полицијата поднесе кривична пријава против 41-годишен полицаец од Велес, поради сомнение за сторено кривично дело малтретирање во службата. Како што информираат од МВР, на 29 мај во Велес, пријавениот при преземање на службени дејствија за носење заштитна маска, привел едно лице и насилно го внел во полициското возило,

Полицаец малтретирал велешанец без маска, го внел на сила во автомобилот

Полицаец малтретирал велешанец без маска, го внел на сила во автомобилот

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди поднесе кривична пријава против И.Т.(41) од Велес, вработен во МВР, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „малтретирање во службата“. На 29.05.2020 во Велес пријавениот, при преземање на службени дејствија за легитимирање и спроведување на мерките

Полицаец од Велес малтретирал маж кој го привле поради неносење маска - му се заканувал со автоматска пушка

Полицаец од Велес малтретирал маж кој го привле поради неносење маска - му се заканувал со автоматска пушка

Одделот за внатрешна контрола на полицијата поднесе кривична пријава против 41-годишен полицаец од Велес, поради сомнение за сторено кривично дело малтретирање во службата. Како што информираат од МВР, на 29 мај во Велес, пријавениот при преземање на службени дејствија за неносење заштитна маска, привел едно лице и насилно го внел во полициското возило,

Полицаец насилно привел граѓанин во полициска кола, а внатре имало и автоматска пушка

Полицаец насилно привел граѓанин во полициска кола, а внатре имало и автоматска пушка

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди поднесе кривична пријава против И.Т.(41) од Велес, вработен во МВР, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „малтретирање во службата“. На 29.05.2020 во Велес пријавениот, при преземање на службени дејствија за легитимирање и спроведување на мерките