притисни ентер »

Xiaomi Redmi 5 следен за надградба со MiUi 11
Xiaomi Redmi 5 следен за надградба со MiUi 11

Xiaomi Redmi 5 следен за надградба со MiUi 11

Xiaomi ја продолжува низата на надградба на смартфоните со новата верзија на корисничкиот интерфејс MiUi 11 кој овој пат е подготвен за надградба кај смартфоните Redmi 5  и Redmi Note 5. Новата верзија на MiUi 11 е базирана на Android 9, а со себе носи повеќе подобрување на перформанситe, како и најнова безбедносна надградба.

Xiaomi Redmi 8 доби надградба со MiUi 11

Xiaomi Redmi 8 доби надградба со MiUi 11

Xiaomi ја лансираше глобалната и финална верзија на новиот кориснички интерфејс MiUi 11 за смартфоните Redmi 8 и Redmi 8A. Новата верзија на MiUi 11 се уште базирана на Android 9 оперативниот систем, со себе ја носи октомвриската безбедносна надградба, а зафаќа простор од 600 мегабајти.