притисни ентер »

Поранешната жена му „зеде“  ама сепак има највише
Поранешната жена му „зеде“  ама сепак има највише

Поранешната жена му „зеде“ ама сепак има највише

Најбогатиот човек на светот и основач на Амазон  Џеф Безос (Jeff Bezos) одлучи годишниот одмор да го помине во Европа, а последната локација каде претстојуваше е Сан Тропе. Тој е во друштво на поранешната ТВ водителка  Lauren Sanchez која е сега негова девојка и заради која после 25 години ја напушти сопругата MacKenzie . За  време на одморот како

Наjбогатиот човек на свeтот во Сен Тропе, a со него и жeнaта поради која остана без 38 милиjарди долаpи

Наjбогатиот човек на свeтот во Сен Тропе, a со него и жeнaта поради која остана без 38 милиjарди долаpи

Сан Тропе е омилена дестинација на познатите летово. Француското летувалиште го посети и Џеф Безос, наjбогатиот човек на планетата, кој во овој дел од Франција ужива со новата паpтнерка Лорен Санчез. Џеф Безос е тежок 112,5 милијарди долари, а на летување на луксузното место е заедно со поранешната водителка. Податокот кој никој не го заборава, кога

НАЈБОГАТИОТ ЧОВЕК на светот во Сен Тропе: Со него е жената поради која остана без 38 милијарди долари

НАЈБОГАТИОТ ЧОВЕК на светот во Сен Тропе: Со него е жената поради која остана без 38 милијарди долари

Како и многу други милијардери, и Џеф Безос „форсира“ лежерен стил. Сан Тропе е омилената дестинација на познатите ова лето. Profimedia Француското летувалиште го сака и Џеф Безос, најбогатиот човек на планетата, кој ужива со новата партнерка Лорен Санчез. Како и многу други милијардери, и Џеф Безос „форсира“ лежерен стил. Profimedia Тој е сè уште

Најбогатиот човек на светот во Сен Тропе - со него и жената поради која остана без 38 милијарди долари

Најбогатиот човек на светот во Сен Тропе - со него и жената поради која остана без 38 милијарди долари

Сан Тропе е омилена дестинација на познатите летово. Француското летувалиште го посети и Џеф Безос, најбогатиот човек на планетата, кој во овој дел од Франција ужива со новата партнерка Лорен Санчез. Џеф Безос е „тежок“ 112,5 милијарди долари, а на летување на луксузното место е заедно со поранешната водителка. Податокот кој никој не го заборава, кога

НАЈБОГАТИОТ ЧОВЕК на светот во Сен Тропе: Со него е жената поради која остана без 38 милијарди долари

НАЈБОГАТИОТ ЧОВЕК на светот во Сен Тропе: Со него е жената поради која остана без 38 милијарди долари

ИЗВОР Скопје24 | август 13, 2019 Како и многу други милијардери, и Џеф Безос „форсира“ лежерен стил. Сан Тропе е омилената дестинација на познатите ова лето. Француското летувалиште го сака и Џеф Безос, најбогатиот човек на планетата, кој ужива со новата партнерка Лорен Санчез. Како и многу други милијардери, и Џеф Безос „форсира“ лежерен стил. Тој

Џеф Безос со заработка од 2,15 милијарди $ за само неколку дена

Џеф Безос со заработка од 2,15 милијарди $ за само неколку дена

Основачот на Амазон, продаде уште еден пакет од акциите од својата компанија од повеќе од 530 000 акции за 990 милиони долари. Ако го плати данокот од оваа трансакција, на Џеф Безос ќе му останатат 750 милиони долари. Пред неколку дена тој продаде 1,8 милијарди долари вредни акции од кои ќе му останатат 1,4 милијарди. После овие две трансакции на Безос

Џеф Безос со чиста заработка од 2,15 милијарди долари за само неколку дена

Џеф Безос со чиста заработка од 2,15 милијарди долари за само неколку дена

Основачот на Амазон, продаде уште еден пакет од акциите од својата компанија од повеќе од 530 000 акции за 990 милиони долари. Ако го плати данокот од оваа трансакција, на Џеф Безос ќе му останатат 750 милиони долари. Пред неколку дена тој продаде 1,8 милијарди долари вредни акции од кои ќе му останатат 1,4 милијарди. После овие две трансакции на Безос

Безос продолжува со продавање акции во Амазон

Безос продолжува со продавање акции во Амазон

Најбогатиот човек на светот, основачот и директор на Амазон Џеф Безос во првите два дена на август продал уште еден пакет од над 530.000 акции на Амазон за 990 милиони долари. По плаќањето на данокот, нето добивката од оваа трансакција на Безос ќе му донесе 750 милиони долари. Само неколку дена претходно, Безос продаде акции вредни 1,8 милијарди долари,