притисни ентер »

Кревет во скриена пештера каде едно ноќевање чини 180 евра
Кревет во скриена пештера каде едно ноќевање чини 180 евра

Кревет во скриена пештера каде едно ноќевање чини 180 евра

Пред 600 години оваа скриена пештера во близина на Седона во американската држава Аризона беше дом на Индијанци, а денес е достапна за истражување за сите заинтересирани кои се подготвени да платат за ова незаборавно искуство. Пештерата се наоѓа на приватен имот среде пустината и близу до засолниште за волци. Точната локација ќе им биде дадена само