притисни ентер »

Ја вратиле дома, бидејќи го користела пасошот како тоалетна хартија!
Ја вратиле дома, бидејќи го користела пасошот како тоалетна хартија!

Ја вратиле дома, бидејќи го користела пасошот како тоалетна хартија!

Ја вратиле дома, бидејќи го користела пасошот како тоалетна хартија! На една 28-годишна девојка од Велика Британија и бил забранет влез во Тајланд бидејќи пред неколку години за време на една забава во пијана состојба скинала неколку страници од пасошот и ги употребила како тоалетна хартија. Феј Вилсон на аеродромот ја придружувало обезбедување, откако