притисни ентер »

Дневен хороскоп за сабота, 12.01.2019:Свежа енергија како буица влегува во нашето секојдневие, и тоа е една добра мотивирачка енергија која ги буди сите сонливи, заспани и уморни депресивци
Дневен хороскоп за сабота, 12.01.2019:Свежа енергија како буица влегува во нашето секојдневие, и тоа е една добра мотивирачка енергија која ги буди сите сонливи, заспани и уморни депресивци

Дневен хороскоп за сабота, 12.01.2019:Свежа енергија како буица влегува во нашето секојдневие, и тоа е една добра мотивирачка енергија која ги буди сите сонливи, заспани и уморни депресивци

Од денес Месечината е во Овен, свежа енергија како буица влегува во нашето секојдневие, и тоа е една добра мотивирачка енергија која ги буди сите сонливи, заспани и уморни депресивци. Времето зад празниците е зад нас, да уживаме во потсетувањата и вредно да работиме на новите потези на почетокот на Новата година, да започнеме во вистински стил, а планетите

Дневен хороскоп (11.01.2019)

Дневен хороскоп (11.01.2019)

Овен Работа: Понекогаш не е доволно да се има добра идеја, бидејќи постојат различни околности кои ја отежнуваат успоешната реализација. Немате доволно енергија за да работите на паралелни работни места, постои листа на приоритети што треба да ги почитувате. Љубов: Настапувате премногу театрално во вашето однесување и вашите зборови не звучат доволно

Јарецот да избегнува конфликти, а Близнаците ги чека многу позитивна енергија – Дневен хороскоп (11.01.2019)

Јарецот да избегнува конфликти, а Близнаците ги чека многу позитивна енергија – Дневен хороскоп (11.01.2019)

ИЗВОР Скопје24 | јануари 11, 2019 Овој петок Сонцето е во коњукција со Плутон.Ова е ден на промени, движења, на нешто ново после периодот од неколку дена кога сме биле потполно закопани во себе и некое свое незадоволство кое сме го хранеле со било што само за да го одржиме во живот…Сега е ден кога протокот на енергија е совршен за некои радикални потези

Дневен хороскоп за петок, 11.01.2019:Сега е ден кога протокот на енергија е совршен за некои радикални потези – куси, остри, брзи, бидејќи овој аспект не трае долго

Дневен хороскоп за петок, 11.01.2019:Сега е ден кога протокот на енергија е совршен за некои радикални потези – куси, остри, брзи, бидејќи овој аспект не трае долго

Овој петок Сонцето е во коњукција со Плутон.Ова е ден на промени, движења, на нешто ново после периодот од неколку дена кога сме биле потполно закопани во себе и некое свое незадоволство кое сме го хранеле со било што само за да го одржиме во живот…Сега е ден кога протокот на енергија е совршен за некои радикални потези. Куси, остри, брзи, бидејќи

Дневен хороскоп за четврток, 10.01.2019:Тежок ден кој мора да се издржи – од утре   следува подруг и пооптимистичен период!

Дневен хороскоп за четврток, 10.01.2019:Тежок ден кој мора да се издржи – од утре следува подруг и пооптимистичен период!

Ниту денешниот ден не е баш светла точка оваа недела, но потребно е само уште малку да се жртвуваме за да подоцна уживаме во поинаков период, кој почнува веќе со утрешниот петок! Сеуште сме зашеметени со претходното празнување и многумина сте се одвикнале од рутината на станување наутро и бројните обврски кои од рана зора чекаат на вас, па севкупната