притисни ентер »

Единствена Македонија: Мицковски и должи одговор на јавноста кој е неговиот противник – Јанко Бачев или Зоран Заев
Единствена Македонија: Мицковски и должи одговор на јавноста кој е неговиот противник – Јанко Бачев или Зоран Заев

Единствена Македонија: Мицковски и должи одговор на јавноста кој е неговиот противник – Јанко Бачев или Зоран Заев

Единствена Македонија како дел од „Македонија-Блокира“ изразува загриженост поради штетното однесувањето на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски во семакедонската борба да се спречат уставните измени, се вели во нивото соопштение. „Наместо сплотени и единствени во борбата против марионетската власт во Скопје која сака да избрише се што е македонско,

Единствена Македонија: Мицковски и должи одговор на јавноста кој е неговиот противник – Јанко Бачев или Зоран Заев

Единствена Македонија: Мицковски и должи одговор на јавноста кој е неговиот противник – Јанко Бачев или Зоран Заев

Единствена Македонија како дел од „Македонија-Блокира“ изразува загриженост поради штетното однесувањето на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски во семакедонската борба да се спречат уставните измени, се вели во нивото соопштение. „Наместо сплотени и единствени во борбата против марионетската власт во Скопје која сака да избрише се што е македонско,

„Единствена Македонија“: Мицкоски да одговори кој е неговиот противник – Јанко Бачев или Зоран Заев

„Единствена Македонија“: Мицкоски да одговори кој е неговиот противник – Јанко Бачев или Зоран Заев

„Единствена Македонија како дел од „Македонија-Блокира„ изразува загриженост поради штетното однесувањето на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во семакедонската борба да се спречат уставните измени. Наместо сплотени и единствени во борбата против марионетската власт во Скопје која сака да избрише се што е македонско, Мицкоски отвора фронт против

„Единствена Македонија“: Мицкоски да одговори кој е неговиот противник – Јанко Бачев или Зоран Заев

„Единствена Македонија“: Мицкоски да одговори кој е неговиот противник – Јанко Бачев или Зоран Заев

„Единствена Македонија како дел од „Македонија-Блокира„ изразува загриженост поради штетното однесувањето на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во семакедонската борба да се спречат уставните измени. Наместо сплотени и единствени во борбата против марионетската власт во Скопје која сака да избрише се што е македонско, Мицкоски отвора фронт против

Единствена Македонија: Мицковски и должи одговор на јавноста кој е неговиот противник – Јанко Бачев или Зоран Заев

Единствена Македонија: Мицковски и должи одговор на јавноста кој е неговиот противник – Јанко Бачев или Зоран Заев

Единствена Македонија како дел од „Македонија-Блокира“ изразува загриженост поради штетното однесувањето на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски во семакедонската борба да се спречат уставните измени, се вели во нивото соопштение. „Наместо сплотени и единствени во борбата против марионетската власт во Скопје која сака да избрише се што е македонско,

СООПШТЕНИЕ ДО Македонците ВО СВЕТОТ

СООПШТЕНИЕ ДО Македонците ВО СВЕТОТ

Европско координативно тело на Македонците СООПШТЕНИЕ ДО МАКЕДОНЦИТЕ ВО СВЕТОТ Почитувани браќа, сестри Македонци од македонската дијаспора , во тек се организирани протести и блокади против уставните измени со кои Македонците дома и во светот потполно незаконски и антиуставно се обесправуваат и се преименува и руши државата. Ние неможеме да бидеме