притисни ентер »

Роби Вилијамс призна дека сакал да се самоубие
Роби Вилијамс призна дека сакал да се самоубие

Роби Вилијамс призна дека сакал да се самоубие

Пејачот Роби Вилијамс призна дека размислувал за самоубиство. Иако уживал во моментите на слава, пејачот имал и лоши моменти во периодот кога беше дел од групата „Take that“. Говорејќи за деновите на најголема слава со „Take that“, 45-годишниот пејач призна дека чудната куќа во која живеел во комбинација со опијатите кои ги земал за малку ќе го чинеле

Роби Вилијамс призна дека сакал да се самоубие

Роби Вилијамс призна дека сакал да се самоубие

Пејачот Роби Вилијамс призна дека размислувал за самоубиство. Иако уживал во моментите на слава, пејачот имал и лоши моменти во периодот кога беше дел од групата „Take that“. Говорејќи за деновите на најголема слава со „Take that“, 45-годишниот пејач призна дека чудната куќа во која живеел во комбинација со опијатите кои ги земал за малку ќе го чинеле

Роби Вилијамс призна дека сакал да се самоубие

Роби Вилијамс призна дека сакал да се самоубие

Пејачот Роби Вилијамс призна дека размислувал за самоубиство. Иако уживал во моментите на слава, пејачот имал и лоши моменти во периодот кога беше дел од групата „Take that“. Говорејќи за деновите на најголема слава со „Take that“, 45-годишниот пејач призна дека чудната куќа во која живеел во комбинација со опијатите кои ги земал за малку ќе го чинеле

Роби Вилијамс призна дека сакал да се самоубие

Роби Вилијамс призна дека сакал да се самоубие

Пејачот Роби Вилијамс призна дека размислувал за самоубиство. Иако уживал во моментите на слава, пејачот имал и лоши моменти во периодот кога беше дел од групата „Take that“. Говорејќи за деновите на најголема слава со „Take that“, 45-годишниот пејач призна дека чудната куќа во која живеел во комбинација со опијатите кои ги земал за малку ќе го чинеле

Вилијамс проговори за своето мрачно минато, откри шокантни детали

Вилијамс проговори за своето мрачно минато, откри шокантни детали

Вилијамс проговори за своето мрачно минато, откри шокантни детали Британскиот пејач Роби Вилијамс проговори за своето мрачно минато кога животот му бил многу поинаков отколку денес. Во тоа време, како што вели, со девојката живеел во „темната куќа“ и консумирал големи количини кокаин. Признал и дека дури неколкупати размислувал за самоубиство, а причина

Роби Вилијамс сакал да се самоубие

Роби Вилијамс сакал да се самоубие

Британскиот пејач Роби Вилијамс во едно скорешно интервју откри дека пред неколку години сакал да се самоубие. Тој рекол дека неколкупати сериозно размислувал за самоубиство, оти во тоа време со девојката живеел во „темна куќа“ и земал големи количини кокаин. „Тогаш навистина земав многу кокаин. Бев во куќата и слушав чекори како се качуваат по скалите,

Роби Вилијамс сакал да се самоубие

Роби Вилијамс сакал да се самоубие

Британскиот пејач Роби Вилијамс во едно скорешно интервју откри дека пред неколку години сакал да се самоубие. Тој рекол дека неколкупати сериозно размислувал за самоубиство, оти во тоа време со девојката живеел во „темна куќа“ и земал големи количини кокаин. „Тогаш навистина земав многу кокаин. Бев во куќата и слушав чекори како се качуваат по скалите,

Познатиот пејач откри мрачна тајна од минатото: „Поради таа куќа ќе се самоубиев“

Познатиот пејач откри мрачна тајна од минатото: „Поради таа куќа ќе се самоубиев“

Познатиот пејач, Роби Вилијамс, зборувал за славата и популарноста на групата „Take That“, во која бил член и признал дека помислувал да се убие. Иако уживал во моментите на слава и сè што таа носи со себе, пејачот имал и лоши моменти во тој период, без оглед што изгледало како сè да е идеално. Зборувајќи за деновите на најголемата слава на групата

Роби Вилијамс: Неколкупати размислував за самоубиство

Роби Вилијамс: Неколкупати размислував за самоубиство

Бев во куќата и слушав чекори како се качуваат по скалите, а постепено стануваше сè полошо и полошо, раскажува Вилијамс. Британскиот пејач Роби Вилијамс проговори за своето мрачно минато кога животот му бил многу поинаков отколку денес. Во тоа време, како што вели, со девојката живеел во „темната куќа“ и консумирал големи количини кокаин. Признал и