притисни ентер »

Кривична против ексградоначалник на Кавадарци
Кривична против ексградоначалник на Кавадарци

Кривична против ексградоначалник на Кавадарци

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кавадарци поднесе кривична пријава против А.П.(50) од Кавадарци поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело несовесно работење во службата. Од МВР соопштија дека во периодот од 2010 до 2013 пријавениот, како градоначалник на општина Кавадарци, без донесена одлука за донесување детален

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Кавадарци

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Кавадарци

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Кавадарци поднесе надворешната канцеларија за криминалистички работи-Кавадарци поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „несовесно работење во службата“. Како што соопшти МВР, во периодот од 2010 до 2013 пријавениот А.П.(50), како градоначалник на општина Кавадарци, без донесена

Кривична против ексградоначалник на Кавадарци

Кривична против ексградоначалник на Кавадарци

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кавадарци поднесе кривична пријава против А.П.(50) од Кавадарци поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело несовесно работење во службата. Од МВР соопштија дека во периодот од 2010 до 2013 пријавениот, како градоначалник на општина Кавадарци, без донесена одлука за донесување на детален

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Кавадарци

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Кавадарци

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Кавадарци поднесе надворешната канцеларија за криминалистички работи-Кавадарци поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „несовесно работење во службата“. Како што соопшти МВР, во периодот од 2010 до 2013 пријавениот А.П.(50), како градоначалник на општина Кавадарци, без донесена

Kривична против екс-градоначалникот на Кавадарци, избрал фирма за „Зелен пазар“

Kривична против екс-градоначалникот на Кавадарци, избрал фирма за „Зелен пазар“

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кавадарци поднесе кривична пријава против А.П.(50) од Кавадарци поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „несовесно работење во службата“. Во периодот од 2010 до 2013 пријавениот, како градоначалник на општина Кавадарци, без донесена одлука за донесување на детален урбанистички план

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Кавадарци

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Кавадарци

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Кавадарци поднесе надворешната канцеларија за криминалистички работи-Кавадарци поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „несовесно работење во службата”. Како што соопшти МВР, во периодот од 2010 до 2013 пријавениот А.П.(50), како градоначалник на општина Кавадарци, без донесена

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Кавадарци

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Кавадарци

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Кавадарци поднесе надворешната канцеларија за криминалистички работи-Кавадарци поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „несовесно работење во службата“. Како што соопшти МВР, во периодот од 2010 до 2013 пријавениот А.П.(50), како градоначалник на општина Кавадарци, без донесена

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Кавадарци

Кривична пријава за поранешниот градоначалник на Кавадарци

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Кавадарци поднесе надворешната канцеларија за криминалистички работи-Кавадарци поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „несовесно работење во службата“. Како што соопшти МВР, во периодот од 2010 до 2013 пријавениот А.П.(50), како градоначалник на општина Кавадарци, без донесена

Kривична против екс-градоначалникот на Кавадарци, избрал фирма за „Зелен пазар“

Kривична против екс-градоначалникот на Кавадарци, избрал фирма за „Зелен пазар“

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кавадарци поднесе кривична пријава против А.П.(50) од Кавадарци поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „несовесно работење во службата“. Во периодот од 2010 до 2013 пријавениот, како градоначалник на општина Кавадарци, без донесена одлука за донесување на детален урбанистички план

Кривична против ексградоначалник на Кавадарци

Кривична против ексградоначалник на Кавадарци

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кавадарци поднесе кривична пријава против А.П.(50) од Кавадарци поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело несовесно работење во службата. Од МВР соопштија дека во периодот од 2010 до 2013 пријавениот, како градоначалник на општина Кавадарци, без донесена одлука за донесување на детален