притисни ентер »

Виц: Нов затвореник во затворот
Виц: Нов затвореник во затворот

Виц: Нов затвореник во затворот

Share Tweet Share Share Email Comments Нов затвореник штотуку пристигнат во затворот. Чуварот го теши: – Мирно и пополека! Што се десет години, нема ни да почувстуваш како ќе летнат. Тука животот баш ни е возбудлив. Секој ден е со разна тематика. Понеделник е ден за фудбал. Сите трчаме по топката во дворот. Ти сакаш ли фудбал? – Паа, не. Не го сакам

Затвор

Затвор

Нов затвореник штотуку пристигнат во затворот. Чуварот го теши: – Мирно и пополека! Што се десет години, нема ни да почувстуваш како ќе летнат. Тука животот баш ни е возбудлив. Секој ден е со разна тематика. Понеделник е ден за фудбал. Сите трчаме по топката во дворот. Ти сакаш ли фудбал? – Паа, не. Не го сакам спортот. – Ех, добро. Вторник ќе ти се

Затворскиот чувар направи непристоен гест кон новинарите кога го носеа Боки 13 – веднаш доби отказ

Затворскиот чувар направи непристоен гест кон новинарите кога го носеа Боки 13 – веднаш доби отказ

Share Tweet Share Share Email Comments Откако денес, во моментот кога заедно со службата за Брза помош го изнесуваа од Обвинителството за организиран криминал и корупција осомничениот во „Рекет“ Бојан Јовановски, кому му се слоши, еден од затворските чувари на Боки направи непристоен гест кон новинарите, истиот веднаш доби суспензија од работа. -Затворскиот