притисни ентер »

Анализа: Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки
Анализа: Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Анализа: Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Корона кризата удри врз трудоинтензивните гранки, особено врз текстилната и кожарската индустрија, покажа анализата „Влијанието на КОВИД-19 врз ниско платените и трудоинтензивни гранки“ што ја изготвија здружението „Гласен Текстилец“ и фондацијата Фридрих Еберт од Скопје. Анализата направена во периодот 10 март–10 јуни, денеска беше презентирана на

Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Корона кризата удри врз трудоинтензивните гранки, особено врз текстилната и кожарската индустрија, покажа анализата „Влијанието на КОВИД-19 врз ниско платените и трудоинтензивни гранки” што ја изготвија здружението „Гласен Текстилец” и фондацијата Фридрих Еберт од Скопје. Анализата направена во периодот 10 март – 10 јуни, денеска беше презентирана

Анализа: Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Анализа: Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Корона кризата удри врз трудоинтензивните гранки, особено врз текстилната и кожарската индустрија, покажа анализата „Влијанието на КОВИД-19 врз ниско платените и трудоинтензивни гранки” што ја изготвија здружението „Гласен Текстилец” и фондацијата Фридрих Еберт од Скопје. Анализата направена во периодот 10 март – 10 јуни, денеска беше презентирана

Анализа: Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Анализа: Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Илустрација Корона кризата удри врз трудоинтензивните гранки, особено врз текстилната и кожарската индустрија, покажа анализата „Влијанието на КОВИД-19 врз ниско платените и трудоинтензивни гранки“ што ја изготвија здружението „Гласен Текстилец“ и фондацијата Фридрих Еберт од Скопје. Анализата направена во периодот 10 март – 10 јуни, денеска беше презентирана

Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Корона кризата удри врз трудоинтензивните гранки, особено врз текстилната и кожарската индустрија, покажа анализата „Влијанието на КОВИД-19 врз ниско платените и трудоинтензивни гранки” што ја изготвија здружението „Гласен Текстилец” и фондацијата Фридрих Еберт од Скопје. Анализата направена во периодот 10 март – 10 јуни, денеска беше презентирана

Анализа: Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Анализа: Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Корона кризата удри врз трудоинтензивните гранки, особено врз текстилната и кожарската индустрија, покажа анализата „Влијанието на КОВИД-19 врз ниско платените и трудоинтензивни гранки“ што ја изготвија здружението „Гласен Текстилец“ и фондацијата Фридрих Еберт од Скопје. Анализата направена во периодот 10 март – 10 јуни, денеска беше презентирана

Анализа: Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Анализа: Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Корона кризата удри врз трудоинтензивните гранки, особено врз текстилната и кожарската индустрија, покажа анализата „Влијанието на КОВИД-19 врз ниско платените и трудоинтензивни гранки“ што ја изготвија здружението „Гласен Текстилец“ и фондацијата Фридрих Еберт од Скопје. Анализата направена во периодот 10 март – 10 јуни, денеска беше презентирана

Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Корона кризата удри врз трудоинтензивните гранки, особено врз текстилната и кожарската индустрија, покажа анализата „Влијанието на КОВИД-19 врз ниско платените и трудоинтензивни гранки“ што ја изготвија здружението „Гласен Текстилец“ и фондацијата Фридрих Еберт од Скопје. Анализата направена во периодот 10 март – 10 јуни, денеска беше презентирана

Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Корона кризата удри врз трудоинтензивните гранки, особено врз текстилната и кожарската индустрија, покажа анализата „Влијанието на КОВИД-19 врз ниско платените и трудоинтензивни гранки“ што ја изготвија здружението „Гласен Текстилец“ и фондацијата Фридрих Еберт од Скопје. Анализата направена во периодот 10 март – 10 јуни, денеска беше презентирана

Анализа: Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Анализа: Платите во текстилната и кожарската индустрија не се намалија поради владините мерки

Корона кризата удри врз трудоинтензивните гранки, особено врз текстилната и кожарската индустрија, покажа анализата „Влијанието на КОВИД-19 врз ниско платените и трудоинтензивни гранки“ што ја изготвија здружението „Гласен Текстилец“ и фондацијата Фридрих Еберт од Скопје. Анализата направена во периодот 10 март – 10 јуни, денеска беше презентирана