притисни ентер »

Методи како да ги контролираме негативните мисли
Методи како да ги контролираме негативните мисли

Методи како да ги контролираме негативните мисли

Методи како да ги контролираме негативните мисли 80% од мислите на секој човек содржат на некој начин негативна содржина. Значи нормалмно е да се има негативни мисли. Ние луѓето секогаш ја скенираме нашата околина барајќи проблем да го решиме (генерирајќи негативни мисли цело време). Проблемот не е што имаме негативни мисли. Проблемот настанува кога