притисни ентер »

Познат идентитетот на починатиот скопјанец кој беше пронајден во стан
Познат идентитетот на починатиот скопјанец кој беше пронајден во стан

Познат идентитетот на починатиот скопјанец кој беше пронајден во стан

Во текот на вчерашниот ден во 11.00 часот во СВР Скопје било пријавено дека во домот на улица „Ловќенска“ во Скопје, бил пронајден починат Б.С.(40). Лекар од Итна медицинска помош констатирал смрт без траги на насилство, а по наредба на Јавен обвинител телото на починатиот било дадено на обдукција. Увид на местото на настанот извршила увидна екипа

Познат идентитетот на починатиот скопјанец кој беше пронајден во стан среде Скопје

Познат идентитетот на починатиот скопјанец кој беше пронајден во стан среде Скопје

Во текот на вчерашниот ден во 11.00 часот во СВР Скопје било пријавено дека во домот на улица „Ловќенска“ во Скопје, бил пронајден починат Б.С.(40). Лекар од Итна медицинска помош констатирал смрт без траги на насилство, а по наредба на Јавен обвинител телото на починатиот било дадено на обдукција. Увид на местото на настанот извршила увидна екипа

ОТКРИЕН ИДЕНТИТETOT НА ПOЧИНАТИOT СКОПJAНЕЦ: Tелото пpeдадено на обдукциja

ОТКРИЕН ИДЕНТИТETOT НА ПOЧИНАТИOT СКОПJAНЕЦ: Tелото пpeдадено на обдукциja

Во текот на вчерашниот ден во 11.00 часот во СВР Скопје било приjaвено дека во домот на улица „Ловќенска“ во Скопје, бил пpoнајден пoчинaт Б.С.(40). Лекap од Итна meдицинска пomoш констатиpaл cmpт без траги на нacилство, а по наредба на Jaвен обвинитeл тeлото на починaтиoт било дадено на обдykција. Увид на местото на настанот извршила yвиднa екипа

Пронајден починат 40-годишен маж во Скопје

Пронајден починат 40-годишен маж во Скопје

Вчера претпладне во Скопје бил пронајден починат 40-годишен маж во неговиот дом. Лекар констатирал дека немало траги на насилство. „На 03.12.2019 во 11.00 часот во СВР Скопје било пријавено дека во домот на ул.„Ловќенска“ во Скопје, бил пронајден починат Б.С.(40). Лекар од Итна медицинска помош констатирал смрт без траги на насилство, а по наредба

Скопјанец пронајден мртов во својот дом

Скопјанец пронајден мртов во својот дом

На 03.12.2019 во 11.00 часот во СВР Скопје било пријавено дека во домот на улицата Ловќенска во Скопје, бил пронајден починат Б.С.(40). Лекар од Итна медицинска помош констатирал смрт без траги на насилство, а по наредба на Јавен обвинител телото на починатиот било дадено на обдукција. Увид на местото на настанот извршила увидна екипа од СВР Скопје

Скопјанец најден починат во стан

Скопјанец најден починат во стан

По наредба на Јавен обвинител телото на починатиот било дадено на обдукција. Скопската полиција извести дека вчера во 11 часот била алармирана дека во дом на улицата „Ловќенска“ во Скопје, бил пронајден починат Б.С. (40). Лекар од Итна помош констатирал смрт без траги на насилство. По наредба на Јавен обвинител телото на починатиот било дадено на обдукција

Скопјанец пронајден мртов во домот

Скопјанец пронајден мртов во домот

Во текот на вчерашниот ден во 11.00 часот во СВР Скопје било пријавено дека во домот на улица „Ловќенска“ во Скопје, бил пронајден починат Б.С.(40). Лекар од Итна медицинска помош констатирал смрт без траги на насилство, а по наредба на Јавен обвинител телото на починатиот било дадено на обдукција. Увид на местото на настанот извршила увидна екипа

Пронајден мртов 40-годишен скопјанец

Пронајден мртов 40-годишен скопјанец

Во СВР Скопје вчера во 11 часот  било пријавено дека во домот на ул.„Ловќенска“ во Скопје бил пронајден починат Б.С.(40). Лекар од Итна медицинска помош констатирал смрт без траги на насилство, а по наредба на јавен обвинител телото на починатиот било дадено на обдукција. Увид на местото на настанот извршила увидна екипа од СВР Скопје.

Скопјанец пронајден мртов во стан, познат неговиот идентитет

Скопјанец пронајден мртов во стан, познат неговиот идентитет

Скопјанец пронајден мртов во стан, познат неговиот идентитет Скопската полиција извести дека вчера во 11 часот била алармирана дека во дом на улицата „Ловќенска“ во Скопје, бил пронајден починат Б.С. (40). Лекар од Итна помош констатирал смрт без траги на насилство. По наредба на Јавен обвинител телото на починатиот било дадено на обдукција. Извор:

TPAГЕДИЈА ВО СКОПЈЕ: Пронајден мpтoв маж во општина Карпош

TPAГЕДИЈА ВО СКОПЈЕ: Пронајден мpтoв маж во општина Карпош

На 03.12.2019 во 11.00 часот во СВР Скопје било пpијавено дека во домот на ул.„Ловќенска“ во Скопје, бил пронајден пoчинaт Б.С.(40). Лекар од Итна медицинска помош констатирал cмрт без трaги на нacилство. По наредба на Јавен oбвинитeл телото на пoчинaтиот било дадено на oбдyкција. Увид на местото на настанот извршила увидна екипа од СВР Скопје. The