притисни ентер »

Сари ќе може да го предводи Јувентус за време на натпреварот против Фиорентина
Сари ќе може да го предводи Јувентус за време на натпреварот против Фиорентина

Сари ќе може да го предводи Јувентус за време на натпреварот против Фиорентина

Тренерот на Јувентус, Маурицио Сари, ќе биде на клупата за време на натпреварот од третото коло од италијанскиот шампионат против Фиорентина, пишуваат италијанските медиуми. Претходно, тренерот беше отсутен од натпреварите поради пневмонија. Пред ова, се појави информација дека Сари е излечен од пневмонија и се вратил на работа со тимот. Болеста му

Сари ќе може да го предводи Јувентус за време на натпреварот против Фиорентина

Сари ќе може да го предводи Јувентус за време на натпреварот против Фиорентина

Тренерот на Јувентус, Маурицио Сари, ќе биде на клупата за време на натпреварот од третото коло од италијанскиот шампионат против Фиорентина, пишуваат италијанските медиуми. Претходно, тренерот беше отсутен од натпреварите поради пневмонија. Пред ова, се појави информација дека Сари е излечен од пневмонија и се вратил на работа со тимот. Болеста му

Сари ќе може да го предводи Јувентус за време на натпреварот против Фиорентина

Сари ќе може да го предводи Јувентус за време на натпреварот против Фиорентина

Тренерот на Јувентус, Маурицио Сари, ќе биде на клупата за време на натпреварот од третото коло од италијанскиот шампионат против Фиорентина, пишуваат италијанските медиуми. Претходно, тренерот беше отсутен од натпреварите поради пневмонија. Пред ова, се појави информација дека Сари е излечен од пневмонија и се вратил на работа со тимот. Болеста му

Сари ќе го предводи Јувентус на натпреварот против Фиорентина

Сари ќе го предводи Јувентус на натпреварот против Фиорентина

Тренерот на Јувентус, Маурицио Сари, ќе биде на клупата за време на натпреварот од третото коло од италијанскиот шампионат против Фиорентина, пишуваат италијанските медиуми. Претходно, тренерот беше отсутен од натпреварите поради пневмонија. Пред ова, се појави информација дека Сари е излечен од пневмонија и се вратил на работа со тимот. Болеста му

Јувентус: Сари се враќа на клупата против Фиорентина

Јувентус: Сари се враќа на клупата против Фиорентина

Тренерот на Јувентус, Маурицио Сари, ќе биде на клупата за време на натпреварот од третото коло од италијанскиот шампионат против Фиорентина, пишуваат италијанските медиуми. Претходно, тренерот беше отсутен од натпреварите поради пневмонија. Пред ова, се појави информација дека Сари е излечен од пневмонија и се вратил на работа со тимот. Болеста му

Сари ќе може да го предводи Јувентус за време на натпреварот против Фиорентина

Сари ќе може да го предводи Јувентус за време на натпреварот против Фиорентина

Сари ќе може да го предводи Јувентус за време на натпреварот против Фиорентина Тренерот на Јувентус, Маурицио Сари, ќе биде на клупата за време на натпреварот од третото коло од италијанскиот шампионат против Фиорентина, пишуваат италијанските медиуми. Претходно, тренерот беше отсутен од натпреварите поради пневмонија. Пред ова, се појави информација

Сари ќе може да го предводи Јувентус за време на натпреварот против Фиорентина

Сари ќе може да го предводи Јувентус за време на натпреварот против Фиорентина

Тренерот на Јувентус, Маурицио Сари, ќе биде на клупата за време на натпреварот од третото коло од италијанскиот шампионат против Фиорентина, пишуваат италијанските медиуми. Претходно, тренерот беше отсутен од натпреварите поради пневмонија.

Сари ќе го предводи Јувентус на натпреварот против Фиорентина

Сари ќе го предводи Јувентус на натпреварот против Фиорентина

Тренерот на Јувентус, Маурицио Сари, ќе биде на клупата за време на натпреварот од третото коло од италијанскиот шампионат против Фиорентина, пишуваат италијанските медиуми. Претходно, тренерот беше отсутен од натпреварите поради пневмонија. Пред ова, се појави информација дека Сари е излечен од пневмонија и се вратил на работа со тимот. Болеста му

Сари ќе може да го предводи Јувентус за време на натпреварот против Фиорентина

Сари ќе може да го предводи Јувентус за време на натпреварот против Фиорентина

Тренерот на Јувентус, Маурицио Сари, ќе биде на клупата за време на натпреварот од третото коло од италијанскиот шампионат против Фиорентина, пишуваат италијанските медиуми. Претходно, тренерот беше отсутен од натпреварите поради пневмонија. Пред ова, се појави информација дека Сари е излечен од пневмонија и се вратил на работа со тимот. Болеста му