притисни ентер »

Бериша ги повика сите во Албанија на генерален штрајк
Бериша ги повика сите во Албанија на генерален штрајк

Бериша ги повика сите во Албанија на генерален штрајк

Бериша ги повика сите во Албанија на генерален штрајк Ж.Н. Пред 4 минути Поранешниот албански претседател, премиер и лидер на побројното крило на опозициската Демократска партија, Сали Бериша , денеска од собраниската говорница повика на генерален штрајк. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Тој почна со повик до наставниците, универзитетските

Бериша повика на генерален штрајк на целата територија на земјата

Бериша повика на генерален штрајк на целата територија на земјата

Бериша повика на генерален штрајк на целата територија на земјата Поранешниот албански претседател, премиер и лидер на побројното крило на опозициската Демократска партија, Сали Бериша од собраниската говорница повика на генерален штрајк. Тој почна со повик до наставниците, универзитетските професори, па лекарите, а потоа и бизнисмените и студентите

Бериша повика на генерален штрајк на целата територија на земјата

Бериша повика на генерален штрајк на целата територија на земјата

Поранешниот албански претседател, премиер и лидер на побројното крило на опозициската Демократска партија, Сали Бериша од собраниската говорница повика на генерален штрајк. Тој почна со повик до наставниците, универзитетските професори, па лекарите, а потоа и бизнисмените и студентите да излезат на протест и да почнат генерален штрајк, јави дописничката

Бериша повика на генерален штрајк на целата територија на земјата

Бериша повика на генерален штрајк на целата територија на земјата

Поранешниот албански претседател, премиер и лидер на побројното крило на опозициската Демократска партија, Сали Бериша од собраниската говорница повика на генерален штрајк. Тој почна со повик до наставниците, универзитетските професори, па лекарите, а потоа и бизнисмените и студентите да излезат на протест и да почнат генерален штрајк, јави дописничката

Бериша повика на генерален штрајк на целата територија на земјата

Бериша повика на генерален штрајк на целата територија на земјата

Поранешниот албански претседател, премиер и лидер на побројното крило на опозициската Демократска партија, Сали Бериша од собраниската говорница повика на генерален штрајк.Тој почна со повик до наставниците, универзитетските професори, па лекарите, а потоа и бизнисмените и студентите да излезат на протест и да почнат генерален штрајк, јави дописничката

Бериша повика на генерален штрајк на целата територија на земјата

Бериша повика на генерален штрајк на целата територија на земјата

Поранешниот албански претседател, премиер и лидер на побројното крило на опозициската Демократска партија, Сали Бериша од собраниската говорница повика на генерален штрајк. Тој почна со повик до наставниците, универзитетските професори, па лекарите, а потоа и бизнисмените и студентите да излезат на протест и да почнат генерален штрајк, јави дописничката