притисни ентер »

Поради реконструкција воведен времен режим на сообраќајот на улицата „Даме Груев“
Поради реконструкција воведен времен режим на сообраќајот на улицата „Даме Груев“

Поради реконструкција воведен времен режим на сообраќајот на улицата „Даме Груев“

ЈП „Улици и патишта“ – Скопје информира дека во тек се градежни работи за реконструкција на коловозот на улицата „Даме Груев“ во центарот на Скопје, поради што е воведен времен режим на сообраќајот. – Денеска екипите на ЈП „Улици и патишта“  – Скопје, по налог на Град Скопје, ја започнаа првата фаза за реконструкција на коловозот на улицата „Даме Груев“

Почна реконструкција на дел од улицата „Даме Груев“, утре се асфалтира „Тодор Александров“

Почна реконструкција на дел од улицата „Даме Груев“, утре се асфалтира „Тодор Александров“

Започна првата фаза од реконструкцијата на коловозот на улицата „Даме Груев“ зад македонското Собрание во Скопје при што е воведен времен режим на сообраќајот, информира денеска ЈП „Улици и Патишта“. По налог на Град Скопје денеска започна машинско гребење на оштетениот асфалт на потегот од раскрсница со ул. „Македонија“ до ул. “11-ти Октомври“. Поради

Поради реконструкција воведен времен режим на сообраќајот на улицата „Даме Груев“

Поради реконструкција воведен времен режим на сообраќајот на улицата „Даме Груев“

– Денеска екипите на ЈП „Улици и патишта“  -Скопје, по налог на Град Скопје, ја започнаа првата фаза за реконструкција на коловозот на улицата „Даме Груев“. Тие машински го гребат оштетениот асфалт на потегот од раскрсница со улица „Македонија“ до улицата „11 Октомври“ и поради изведба на градежните активности, десната страна на коловозот е затворена

ПО ДАМЕ ГРУЕВ СЕ ВОЗИ НА ЕДНА ЛЕНТА Од Градот не кажуваат до кога

ПО ДАМЕ ГРУЕВ СЕ ВОЗИ НА ЕДНА ЛЕНТА Од Градот не кажуваат до кога

Eкипите на ЈП Улици и патишта Скопје денеска ја започнаа првата фаза од реконструкција та на коловозот на улицата Даме Груев. М ашински се греб е оштетениот асфалт на потегот од раскрсница та со улицата Македонија до у лицата 11 Октомври. П оради градежните активности, десната страна на коловозот е затворена за сообраќај и обележана со соодветна сигнализација

Град скопје става Нов асфалт на улицата Даме Груев, затворен е потегот зад Собрание

Град скопје става Нов асфалт на улицата Даме Груев, затворен е потегот зад Собрание

Денеска ЈП „Улици и патишта“ почна со реконструкција на скопската улица Даме Груев зад Собранието. Нов асфалт ќе се става на потегот од улица Македонија до крстосницата со улица 11 Октомври. Овој потег денеска е затворен за сообраќај, бидејќи со градежна механизација се гребе стариот и оштетен асфалт. Како што велат од претпријатието, улицата ќе биде

По Даме Груев позади Собрание се вози само по левата лента, десната е затворена за сообраќај

По Даме Груев позади Собрание се вози само по левата лента, десната е затворена за сообраќај

По Даме Груев позади Собрание се вози само по левата лента, десната е затворена за сообраќај А.С. Пред 4 минути Денеска екипите на ЈП „Улици и патишта“ ја започнаа првата фаза за реконструкција на коловозот на улицата Даме Груев . Машински се гребе оштетениот асфалт на потегот од раскрсница со улица Македонија до улицата 11 Октомври, односно делот

ПО ДАМЕ ГРУЕВ СЕ НА ВОЗИ НА ЕДНА ЛЕНТА Од Градот не кажуваат до кога

ПО ДАМЕ ГРУЕВ СЕ НА ВОЗИ НА ЕДНА ЛЕНТА Од Градот не кажуваат до кога

Eкипите на ЈП Улици и патишта Скопје денеска ја започнаа првата фаза од реконструкција та на коловозот на улицата Даме Груев. М ашински се греб е оштетениот асфалт на потегот од раскрсница та со улицата Македонија до у лицата 11 Октомври. П оради градежните активности, десната страна на коловозот е затворена за сообраќај и обележана со соодветна сигнализација

Поради реконструкција воведен времен режим на сообраќајот на улицата „Даме Груев”

Поради реконструкција воведен времен режим на сообраќајот на улицата „Даме Груев”

Поради реконструкција воведен времен режим на сообраќајот на улицата „Даме Груев” С.С. Пред 23 секунди ЈП „Улици и патишта” – Скопје информира дека во тек се градежни работи за реконструкција на коловозот на улицата „Даме Груев” во центарот на Скопје, поради што е воведен времен режим на сообраќајот. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Денеска

Улицата Тодор Александров утре ќе биде затворена за сообраќај, ќе се асфалтира

Улицата Тодор Александров утре ќе биде затворена за сообраќај, ќе се асфалтира

Улицата Тодор Александров утре ќе биде затворена за сообраќај, ќе се асфалтира А.С. Пред 5 минути Утре, во периодот од 8.30 до 16.00 часот поради извршување градежни активности за реконструкција на улицата Тодор Александров на Водно, на потегот од ИЗИИС до последна автобуска постојка број 3 ќе биде воведен времен сообраќаен режим. Добиј ги најважните

Поради реконструкција воведен времен режим на сообраќајот на улицата „Даме Груев“

Поради реконструкција воведен времен режим на сообраќајот на улицата „Даме Груев“

ЈП „Улици и патишта“ – Скопје информира дека во тек се градежни работи за реконструкција на коловозот на улицата „Даме Груев“ во центарот на Скопје, поради што е воведен времен режим на сообраќајот. – Денеска екипите на ЈП „Улици и патишта“  -Скопје, по налог на Град Скопје, ја започнаа првата фаза за реконструкција на коловозот на улицата „Даме Груев“