притисни ентер »

Зошто секогаш ја носиш мојата слика во паричникот…
Зошто секогаш ја носиш мојата слика во паричникот…

Зошто секогаш ја носиш мојата слика во паричникот…

Жената: – Зошто секогаш ја носиш мојата слика во паричникот. Мажот: – Кога се соочувам со некој проблем, без разлика колку голем ми изгледа, ја погледнувам твојата слика и проблемот исчезнува. Жената задоволно: – Ти давам сила и надеж? Мажот: – Да! Ти ја гледам сликата и се прашувам: „Кој проблем може да е поголем од овој?