притисни ентер »

40 евра рата за стан за црногорски функционери.
40 евра рата за стан за црногорски функционери.

40 евра рата за стан за црногорски функционери.

Од околу 96 црногорски функционери што добиле кредит за стан во текот на мандатот на владата на Душко Марковиќ, на занемарлив мал број тие пари навистина им биле потребни, покажува анализата на имотната состојба на корисниците на привилегирани кредити во Црна Гора. Одлуката на црногорската влада за доделување кредити на функционерите има разнишана

Кога политичар купува стан на кредит, месечната рата е 40 евра

Кога политичар купува стан на кредит, месечната рата е 40 евра

Од околу 96 црногорски функционери што добиле кредит за стан во текот на мандатот на владата на Душко Марковиќ, на занемарлив мал број тие пари навистина им биле потребни, покажува анализата на имотната состојба на корисниците на привилегирани кредити во Црна Гора. Одлуката на црногорската влада за доделување кредити на функционерите има разнишана