притисни ентер »

Убиен тинејџер во пукање во Малме
Убиен тинејџер во пукање во Малме

Убиен тинејџер во пукање во Малме

Петнаесетгодишно момче е убиено, а уште еден тинејџер е тешко повреден во пукање на плоштад во Малме, соопшти шведската полиција. Надлежните навеле дека непознати напаѓачи отвориле оган кон пицерија синоќа во 21 часот. Според изјави на очевидци, напаѓачите избегале на велосипеди. До пукањето дошло неколку минути по експлозија на бомба која била поставена

Тинејџер убиен во пукотница пред пицерија во Малме

Тинејџер убиен во пукотница пред пицерија во Малме

Од полицијата во Малме соопштија дека непознати вооружени лица отвориле оган кон пицеријата синоќа околу 21 часот. Според очевидци, напаѓачите избегале од местото на настанот со велосипеди. Пукањето се случило неколку минути откако експлодирала бомбата, која била поставена под автомобил на другиот крај на Малме. Полицијата сè уште не утврдила дали

Убиен тинејџер во пукање во Малме

Убиен тинејџер во пукање во Малме

Петнаесетгодишно момче е убиено, а уште еден тинејџер е тешко повреден во пукање на плоштад во Малме, соопшти шведската полиција. Надлежните навеле дека непознати напаѓачи отвориле оган кон пицерија синоќа во 21 часот. Според изјави на очевидци, напаѓачите избегале на велосипеди. До пукањето дошло неколку минути по експлозија на бомба која била поставена

Оружен напад во Малме, еден тинејџер е убиен, уште еден тешко повреден

Оружен напад во Малме, еден тинејџер е убиен, уште еден тешко повреден

Едно 15-годишно момче е убиено, а уште еден тинејџер е тешко повреден во оружен напад на плоштад во градот Малме, соопшти денеска шведската полиција. Едно 15-годишно момче е убиено, а уште еден тинејџер е тешко повреден во оружен напад на плоштад во градот Малме, соопшти денеска шведската полиција. Локалната полиција наведе дека непознати напаѓачи

Еден тинејџер убиен, друг тешко повреден во оружен напад во Малме

Еден тинејџер убиен, друг тешко повреден во оружен напад во Малме

Едно 15-годишно момче е убиено, а уште еден тинејџер е тешко повреден во оружен напад на плоштад во градот Малме, соопшти денеска шведската полиција. Локалната полиција наведе дека непознати напаѓачи синоќа отвориле оган во пицерија, а според очевидци тие веднаш побегнале со велосипед од местото на инцидентот. Нападот се случил само неколку минути

Еден тинејџер убиен, друг тешко повреден во оружен напад во Малме

Еден тинејџер убиен, друг тешко повреден во оружен напад во Малме

Едно 15-годишно момче е убиено, а уште еден тинејџер е тешко повреден во оружен напад на плоштад во градот Малме, соопшти денеска шведската полиција. Локалната полиција наведе дека непознати напаѓачи синоќа отвориле оган во пицерија, а според очевидци тие веднаш побегнале со велосипед од местото на инцидентот. Нападот се случил само неколку минути

Напад во Малме, убиен 15-годишник, а друг тинејџер тешко повреден

Напад во Малме, убиен 15-годишник, а друг тинејџер тешко повреден

Локалната полиција наведе дека непознати напаѓачи синоќа отвориле оган во пицерија, а според очевидци тие веднаш побегнале со велосипед од местото на инцидентот. Едно 15-годишно момче е убиено, а уште еден тинејџер е тешко повреден во оружен напад на плоштад во градот Малме, соопшти денеска шведската полиција. Локалната полиција наведе дека непознати

Тинејџер убиен во пукотница пред пицерија во Малме

Тинејџер убиен во пукотница пред пицерија во Малме

Од полицијата во Малме соопштија дека непознати вооружени лица отвориле оган кон пицеријата синоќа околу 21 часот. Според очевидци, напаѓачите избегале од местото на настанот со велосипеди. Пукањето се случило неколку минути откако експлодирала бомбата, која била поставена под автомобил на другиот крај на Малме. Полицијата сè уште не утврдила дали

Напад во Малме, убиен 15-годишник, а друг тинејџер тешко повреден

Напад во Малме, убиен 15-годишник, а друг тинејџер тешко повреден

Локалната полиција наведе дека непознати напаѓачи синоќа отвориле оган во пицерија, а според очевидци тие веднаш побегнале со велосипед од местото на инцидентот. Едно 15-годишно момче е убиено, а уште еден тинејџер е тешко повреден во оружен напад на плоштад во градот Малме, соопшти денеска шведската полиција. Локалната полиција наведе дека непознати

Еден тинејџер убиен, друг тешко повреден во оружен напад во Малме

Еден тинејџер убиен, друг тешко повреден во оружен напад во Малме

Нападот се случил само неколку минути по експлозија на бомба, која е поставена под автомобил во друг дел на Малме. Едно 15-годишно момче е убиено, а уште еден тинејџер е тешко повреден во оружен напад на плоштад во градот Малме, соопшти денеска шведската полиција. Локалната полиција наведе дека непознати напаѓачи синоќа отвориле оган во пицерија, а