притисни ентер »

Прекината допинг суспензијата на светскиот рекет број еден
Прекината допинг суспензијата на светскиот рекет број еден

Прекината допинг суспензијата на светскиот рекет број еден

Роберт Фарах се теретеше со обвинение за позитивен допинг тест од минатата година и беше под закана за суспензија од тенисот. Еден од дуото најуспешни тенисери за минатата година сепак е ослободен од обвиненијата. Тој беше суспендиран на почетокот на годинава и го пропушти Австралија Опен, а Фарах својата одбрана ја темелеше на контаминирано месо кое