притисни ентер »

Натали Грубовиќ повторно бремена
Натали Грубовиќ повторно бремена

Натали Грубовиќ повторно бремена

Некогашната бинго-девојка и позната манекенка Наталија Грубовиќ го очекува своето второ дете. Бременоста на познатата манекенка се гледа на фотографиите кои ги објавија нејзини пријатели и родини на социјалните мрежи направени на крштевка во Црна Гора. Нејзината ќерка го доби името според прекарот кој ѝ го даде актерот Игор Џамбазов, Натали. Таа во

Натали Грубовиќ е бремена

Натали Грубовиќ е бремена

Некогашната бинго-девојка и позната манекенка Наталија Грубовиќ го очекува своето второ дете. Бременоста на познатата манекенка се гледа на фотографиите кои ги објавија нејзини пријатели и родини на Фејсбук, сликани на крштевка во Црна гора. Нејзината ќерка го доби името според прекарот кој ѝ го даде актерот Игор Џамбазов, Натали. Таа во септември

„Не сум бремена, смешно е ова што читам“- Натали по објавите дека чека второ дете

„Не сум бремена, смешно е ова што читам“- Натали по објавите дека чека второ дете

По објавите на некои медиуми дека познатата манекенка и некогашна бинго-девојка Наталија Грубовиќ е бремена со второ дете, редакцијата на „Репортер“ ја контактираше Грубовиќ, која ја демантираше веста за наводната бременост. „За жал, не сум бремена, иако посакувам. Сега ја погледанв и јас сликата, и навистина така изгледа, но позата во која седам и

Манекенката Натали Грубовиќ ќе стане мајка по втор пат

Манекенката Натали Грубовиќ ќе стане мајка по втор пат

Некогашната бинго-девојка и позната манекенка Наталија Грубовиќ го очекува своето второ дете. Бременоста на познатата манекенка се гледа на фотографиите кои ги објавија нејзини пријатели и родини на социјалните мрежи направени на крштевка во Црна Гора. Нејзината ќерка го доби нејзиното име – Натали. Таа во септември ќе наполни две години. Инаку, манекенката

„Не сум бремена“-Натали за „Репортер“ по објавите дека чека второ дете

„Не сум бремена“-Натали за „Репортер“ по објавите дека чека второ дете

По објавите на некои медиуми дека познатата манекенка и некогашна бинго-девојка Наталија Грубовиќ е бремена со второ дете, редакцијата на „Репортер“ ја контактираше Грубовиќ, која ја демантираше веста за наводната бременост. „За жал не сум бремена, иако посакувам. Сега ја погледанв и јас сликата, и навистина така изгледа, но позата во која седам и

„Не сум бремена“ – Натали за „Репортер“ по објавите дека чека второ дете

„Не сум бремена“ – Натали за „Репортер“ по објавите дека чека второ дете

По објавите на некои медиуми дека познатата манекенка и некогашна бинго-девојка Наталија Грубовиќ е бремена со второ дете, редакцијата на „Репортер“ ја контактираше Грубовиќ, која ја демантираше веста за наводната бременост. „За жал, не сум бремена, иако посакувам. Сега ја погледанв и јас сликата, и навистина така изгледа, но позата во која седам и

Прекрасна вест: Натали Грубовиќ повторно бремена

Прекрасна вест: Натали Грубовиќ повторно бремена

Прекрасна вест: Натали Грубовиќ повторно бремена (ФОТО) Некогашната бинго-девојка и позната манекенка Наталија Грубовиќ го очекува своето второ дете. Бременоста на познатата манекенка се гледа на фотографиите кои ги објавија нејзини пријатели и родини на социјалните мрежи направени на крштевка во Црна Гора. Нејзината ќерка го доби името според прекарот

СПОДЕЛИ ПРЕКРАСНА ВЕСТ: Манекенката Наталија Грубовиќ го очекува своето второ дете

СПОДЕЛИ ПРЕКРАСНА ВЕСТ: Манекенката Наталија Грубовиќ го очекува своето второ дете

Некогашната бинго-девојка и позната манекенка Наталија Грубовиќ го очекува своето второ дете. Бpeменоста на познатата манекенка се гледа на фотографиите кои ги објавија нејзини пријатели и родини на социјалните мрежи направени на крштевка во Црна Гора. Нејзината ќерка го доби името според прекарот кој ѝ го даде актерот Игор Џамбазов, Натали. Таа во

Натали Грубовиќ е бремена

Натали Грубовиќ е бремена

Некогашната бинго-девојка и позната манекенка Наталија Грубовиќ го очекува своето второ дете. Бременоста на познатата манекенка се гледа на фотографиите кои ги објавија нејзини пријатели и родини на Фејсбук, сликани на крштевка во Црна гора. Нејзината ќерка го доби името според прекарот кој ѝ го даде актерот Игор Џамбазов, Натали. Таа во септември

Натали Грубовиќ е бремена

Натали Грубовиќ е бремена

Познатата манекенка и некогашна бинго-девојка Наталија Грубовиќ го очекува своето второ дете. Бременоста на познатата манекенка се гледа на фотографиите кои ги објавија нејзини пријатели и родини на Фејсбук, сликани на крштевка во Црна гора. Натали со сестрата Радица , со внуката и со пријатели и роднини во Црна Гора Нејзината ќерка го доби името според