притисни ентер »

Зошто честиот пилинг на лицето влијае негативно на кожата?
Зошто честиот пилинг на лицето влијае негативно на кожата?

Зошто честиот пилинг на лицето влијае негативно на кожата?

Се водиме од теоријата „Што поголема грижа, толку подобро“, а таа всушност предизвикува спротивен ефект … Се разбира дека пилингот на лицето е идеална нега на кожата со која обожаваме да го третираме нејзиното здравје и изглед, но ако претераме, последиците се активираат. Најважно е да внимавате колку често применувате пилинг, за што стручно ни објаснува