притисни ентер »

В понеделник конститутивната седница на српскиот Парламент
В понеделник конститутивната седница на српскиот Парламент

В понеделник конститутивната седница на српскиот Парламент

В понеделник ќе се одржи Конститутивната седница на Собранието на Србија, на која ќе бидат потврдени мандатите на народните пратеници. Тогаш ќе бидат избрани и претседател на Националното собрание, заменик претседател, именување на генерален секретар на Националното собрание и избор на членови на работни тела. Изборите за пратеници на Собранието на

В понеделник конститутивната седница на српскиот Парламент

В понеделник конститутивната седница на српскиот Парламент

В понеделник ќе се одржи Конститутивната седница на Собранието на Србија, на која ќе бидат потврдени мандатите на народните пратеници. Тогаш ќе бидат избрани и претседател на Националното собрание, заменик претседател, именување на генерален секретар на Националното собрание и избор на членови на работни тела. Изборите за пратеници на Собранието на

В понеделник конститутивната седница на српскиот Парламент

В понеделник конститутивната седница на српскиот Парламент

В понеделник ќе се одржи Конститутивната седница на Собранието на Србија, на која ќе бидат потврдени мандатите на народните пратеници. Тогаш ќе бидат избрани и претседател на Националното собрание, заменик претседател, именување на генерален секретар на Националното собрание и избор на членови на работни тела. Изборите за пратеници на Собранието на

В понеделник конститутивната седница на српскиот Парламент

В понеделник конститутивната седница на српскиот Парламент

В понеделник ќе се одржи Конститутивната седница на Собранието на Србија, на која ќе бидат потврдени мандатите на народните пратеници. Тогаш ќе бидат избрани и претседател на Националното собрание, заменик претседател, именување на генерален секретар на Националното собрание и избор на членови на работни тела. Изборите за пратеници на Собранието на

В понеделник конститутивната седница на српскиот Парламент

В понеделник конститутивната седница на српскиот Парламент

В понеделник ќе се одржи Конститутивната седница на Собранието на Србија, на која ќе бидат потврдени мандатите на народните пратеници. Тогаш ќе бидат избрани и претседател на Националното собрание, заменик претседател, именување на генерален секретар на Националното собрание и избор на членови на работни тела. Изборите за пратеници на Собранието на

Мисовски ќе го замени Џафери на Мечкин Камен за 2. Август, но тврди дека спикерот ќе ја води конситутивната седница

Мисовски ќе го замени Џафери на Мечкин Камен за 2. Август, но тврди дека спикерот ќе ја води конситутивната седница

Embedded video for Мисовски ќе го замени Џафери на Мечкин Камен за 2. Август, но тврди дека спикерот ќе ја води конситутивната седница Неколку сценарија вртат низ собраниските кулоари за тоа како би се одвивала конститутивната седница во вторник од која ќе зависат и роковите за формирање на нова Влада, а пред се имајќи го пред вид речиси изедначените

В понеделник конститутивната седница на српскиот Парламент

В понеделник конститутивната седница на српскиот Парламент

Конститутивната седница на Собранието на Србија, на која ќе бидат потврдени мандатите на народните пратеници, ќе се одржи в понеделник на 3 август. Претседателката на Собранието на Србија, Маја Гојковиќ, ја свика првата седница на Собранието за понеделник, со почеток во 10 часот. На агендата на Собранието, покрај потврдувањето на мандатите на пратениците,

В понеделник конститутивната седница на српскиот Парламент

В понеделник конститутивната седница на српскиот Парламент

Конститутивната седница на Собранието на Србија, на која ќе бидат потврдени мандатите на народните пратеници, ќе се одржи в понеделник на 3 август. Претседателката на Собранието на Србија, Маја Гојковиќ, ја свика првата седница на Собранието за понеделник, со почеток во 10 часот. На агендата на Собранието, покрај потврдувањето на мандатите на пратениците,

В понеделник конститутивната седница на српскиот Парламент

В понеделник конститутивната седница на српскиот Парламент

Конститутивната седница на Собранието на Србија, на која ќе бидат потврдени мандатите на народните пратеници, ќе се одржи в понеделник на 3 август. Претседателката на Собранието на Србија, Маја Гојковиќ, ја свика првата седница на Собранието за понеделник, со почеток во 10 часот. На агендата на Собранието, покрај потврдувањето на мандатите на пратениците,