притисни ентер »

„Твитер“ падна – илјадници корисници не можат да се логираат на платформата
„Твитер“ падна – илјадници корисници не можат да се логираат на платформата

„Твитер“ падна – илјадници корисници не можат да се логираат на платформата

Илјадници корисници ширум светот не можат да се вклучат на „Твитер“. Од компанијата првично наведоа дека ги испитуваат можните причините поради кои корисниците не можат да пристапат до платформата, а подоцна соопштија дека проблемот настанал поради промена на внатрешната конфигурација. „Прекинот се должи на промена на внатрешната конфигурација, која

Повеќе од 70.000 луѓе не можат да пристапат до Твитер

Повеќе од 70.000 луѓе не можат да пристапат до Твитер

Акциите на Твитер се во пад откако корисниците ширум светот објавија проблеми со пристапот до платформата за микроблогирање, јави Ројтерс . „Во моментов ги испитуваме проблемите со кои луѓето се соочуваат при пристапот до Твитер“, рече портпаролката на компанијата. Твитер не даде никакви детали за падот. Веб-страница за следење на прекини на сервиси

„Твитер“ падна – илјадници корисници не можат да се логираат на платформата

„Твитер“ падна – илјадници корисници не можат да се логираат на платформата

Илјадници корисници ширум светот не можат да се вклучат на „Твитер“. Од компанијата првично наведоа дека ги испитуваат можните причините поради кои корисниците не можат да пристапат до платформата, а подоцна соопштија дека проблемот настанал поради промена на внатрешната конфигурација. „Прекинот се должи на промена на внатрешната конфигурација, која

„Твитер“ падна – илјадници корисници не можат да се логираат на платформата

„Твитер“ падна – илјадници корисници не можат да се логираат на платформата

Илјадници корисници ширум светот не можат да се вклучат на „Твитер“. Од компанијата првично наведоа дека ги испитуваат можните причините поради кои корисниците не можат да пристапат до платформата, а подоцна соопштија дека проблемот настанал поради промена на внатрешната конфигурација. „Прекинот се должи на промена на внатрешната конфигурација, која

Падна „Твитер“: 70.000 корисници пријавуваат проблеми

Падна „Твитер“: 70.000 корисници пријавуваат проблеми

Падна „Твитер“: 70.000 корисници пријавуваат проблеми Акциите на Твитер се во пад откако корисниците ширум светот објавија проблеми со пристапот до платформата за микроблогирање, јави Ројтерс . „Во моментов ги испитуваме проблемите со кои луѓето се соочуваат при пристапот до Твитер“, рече портпаролката на компанијата. Твитер не даде никакви детали

Падна „Твитер“: 70.000 корисници пријавуваат проблеми

Падна „Твитер“: 70.000 корисници пријавуваат проблеми

Акциите на Твитер се во пад откако корисниците ширум светот објавија проблеми со пристапот до платформата за микроблогирање, јави Ројтерс . „Во моментов ги испитуваме проблемите со кои луѓето се соочуваат при пристапот до Твитер“, рече портпаролката на компанијата. Твитер не даде никакви детали за падот. Веб-страница за следење на прекини на сервиси

Недостапна социјалната мрежа „Твитер“ – корисниците се жалат дека не можат да пристапат

Недостапна социјалната мрежа „Твитер“ – корисниците се жалат дека не можат да пристапат

Повеќето корисници кои се обидоа да се вклучат на нивната сметка на Твитер, се чувствуваа непријатно во текот на изминатите часови бидејќи таа е недостапна. Корисниците на интернет во североисточните и северозападните држави на САД, како и во Обединетото Кралство, изјавуваат дека не можат да пристапат до оваа социјална мрежа. Веб-страницата, следејќи