притисни ентер »

Видео од Чиле: експресна реакција на возач за да спречи разбојници на бензинска пумпа
Видео од Чиле: експресна реакција на возач за да спречи разбојници на бензинска пумпа

Видео од Чиле: експресна реакција на возач за да спречи разбојници на бензинска пумпа

Видеото започнува со поглед на маж кој полни гориво на бензинска пумпа. Неколку моменти подоцна, сликата целосно се менува. Со голема брзина на бензинската пумпа доаѓа комбе и застанува во близина на неговото возило. Од него излегуваат двајца маскирани мажи и брзаат кон возачот. Неколку моменти подоцна, и трет напаѓач излегува преку страничната врата