притисни ентер »

Реконструкција на повеќе улици во Карпош
Реконструкција на повеќе улици во Карпош

Реконструкција на повеќе улици во Карпош

Во тек се подготвителните активности за реконструкција на улицата „Париска“ во Тафталиџе 1 и улицата „Иван Аговски“ во Карпош 1. На овие сообраќајници е воспоставен времен сообраќаен режим, со посебна вертикална сигнализација (сообраќајни знаци), а во одредени моменти сообраќајот е регулиран и рачно (со знаменца), информира општина Карпош. „Деновиве

Реконструкција на повеќе улици во Карпош

Реконструкција на повеќе улици во Карпош

Во тек се подготвителните активности за реконструкција на улицата „Париска“ во Тафталиџе 1 и улицата „Иван Аговски“ во Карпош 1. На овие сообраќајници е воспоставен времен сообраќаен режим, со посебна вертикална сигнализација (сообраќајни знаци), а во одредени моменти сообраќајот е регулиран и рачно (со знаменца), информира општина Карпош. „Деновиве

Се реконструираат повеќе улици во Карпош

Се реконструираат повеќе улици во Карпош

Во тек се подготвителните активности за реконструкција на улицата „Париска“ во Тафталиџе 1 и улицата „Иван Аговски“ во Карпош 1. Како што информираат од Општина Карпош, на овие сообраќајници е воспоставен времен сообраќаен режим, со посебна вертикална сигнализација (сообраќајни знаци), а во одредени моменти сообраќајот е регулиран и рачно (со знаменца),

Се реконструираат повеќе улици во Карпош

Се реконструираат повеќе улици во Карпош

Во тек се подготвителните активности за реконструкција на улицата „Париска“ во Тафталиџе 1 и улицата „Иван Аговски“ во Карпош 1. На овие сообраќајници е воспоставен времен сообраќаен режим, со посебна вертикална сигнализација (сообраќајни знаци), а во одредени моменти сообраќајот е регулиран и рачно (со знаменца), соопштија од општина Карпош. -Деновиве

Времен сообраќен режим поради реконструкција на неколку улици во Карпош

Времен сообраќен режим поради реконструкција на неколку улици во Карпош

Во тек се подготвителните активности за реконструкција на улицата Париска во Тафталиџе 1 и улицата Иван Аговски во Карпош 1, известуваат од општина Карпош. На овие сообраќајници е воспоставен времен сообраќаен режим, со посебна вертикална сигнализација (сообраќајни знаци), а во одредени моменти сообраќајот е регулиран и рачно (со знаменца). Деновиве

Се реконструираат повеќе улици во Карпош

Се реконструираат повеќе улици во Карпош

Во тек се подготвителните активности за реконструкција на улицата „Париска“ во Тафталиџе 1 и улицата „Иван Аговски“ во Карпош 1. На овие сообраќајници е воспоставен времен сообраќаен режим, со посебна вертикална сигнализација (сообраќајни знаци), а во одредени моменти сообраќајот е регулиран и рачно (со знаменца). Деновиве се одвива гребење на стариот

Реконструкција на повеќе улици во Карпош

Реконструкција на повеќе улици во Карпош

Во тек се подготвителните активности за реконструкција на улицата „Париска“ во Тафталиџе 1 и улицата „Иван Аговски“ во Карпош 1. На овие сообраќајници е воспоставен времен сообраќаен режим, со посебна вертикална сигнализација (сообраќајни знаци), а во одредени моменти сообраќајот е регулиран и рачно (со знаменца). Деновиве се одвива гребење на стариот

Времен сообраќен режим поради реконструкција на неколку улици во Карпош

Времен сообраќен режим поради реконструкција на неколку улици во Карпош

Во тек се подготвителните активности за реконструкција на улицата „Париска“ во Тафталиџе 1 и улицата „Иван Аговски“ во Карпош 1, известуваат од општина Карпош. На овие сообраќајници е воспоставен времен сообраќаен режим, со посебна вертикална сигнализација (сообраќајни знаци), а во одредени моменти сообраќајот е регулиран и рачно (со знаменца). Деновиве