притисни ентер »

„Жени во Собрание“ и „Женска гардероба“ наскоро во Театар комедија
„Жени во Собрание“ и „Женска гардероба“ наскоро во Театар комедија

„Жени во Собрание“ и „Женска гардероба“ наскоро во Театар комедија

Претставата „Жени во Собрание” е првата на репертоарот на „Театар комедија” за оваа година и ќе биде изведена на 27 и 28 јануари, како и на 1 и 2 февруари. Станува збор за комедија работена според истоимениот текст на античкиот комедиограф Аристофан, во режија на Ќендрим Ријани. На 4 февруари ќе биде изведена комедијата „Женска гардероба”, која е работена

„Жени во Собрание“ во Театар Комедија на 27 и 28 јануари

„Жени во Собрание“ во Театар Комедија на 27 и 28 јануари

Претставата „Жени во Собрание“ е првата на репертоарот на Театар Комедија за оваа година и ќе биде изведена на 27 и 28 јануари, како и на 1 и 2 февруари. Станува збор за  комедија работена според истоимениот текст на античкиот комедиограф Аристофан, во режија на Ќендрим Ријани. На 4 февруари ќе биде изведена комедијата „Женска гардероба“, која е работена

„Жени во Собрание“ во Театар Комедија на 27 и 28 јануари

„Жени во Собрание“ во Театар Комедија на 27 и 28 јануари

Претставата „Жени во Собрание“ е првата на репертоарот на Театар Комедија за оваа година и ќе биде изведена на 27 и 28 јануари, како и на 1 и 2 февруари. Станува збор за  комедија работена според истоимениот текст на античкиот комедиограф Аристофан, во режија на Ќендрим Ријани. На 4 февруари ќе биде изведена комедијата „Женска гардероба“, која е работена

„Жени во Собрание“ и „Женска гардероба“ наскоро во Театар комедија

„Жени во Собрание“ и „Женска гардероба“ наскоро во Театар комедија

Претставата „Жени во Собрание" е првата на репертоарот на „Театар комедија" за оваа година и ќе биде изведена на 27 и 28 јануари, како и на 1 и 2 февруари. Станува збор за комедија работена според истоимениот текст на античкиот комедиограф Аристофан, во режија на Ќендрим Ријани. На 4 февруари ќе биде изведена комедијата „Женска гардероба", која е работена

„Жени во Собрание“ во Театар Комедија на 27 и 28 јануари

„Жени во Собрание“ во Театар Комедија на 27 и 28 јануари

„Жени во Собрание“ во Театар Комедија на 27 и 28 јануари Претставата „Жени во Собрание“ е првата на репертоарот на Театар Комедија за оваа година и ќе биде изведена на 27 и 28 јануари, како и на 1 и 2 февруари. Станува збор за комедија работена според истоимениот текст на античкиот комедиограф Аристофан, во режија на Ќендрим Ријани. На 4 февруари

„Жени во Собрание“ во Театар Комедија на 27 и 28 јануари

„Жени во Собрание“ во Театар Комедија на 27 и 28 јануари

Претставата „Жени во Собрание“ е првата на репертоарот на Театар Комедија за оваа година и ќе биде изведена на 27 и 28 јануари, како и на 1 и 2 февруари. Станува збор за  комедија работена според истоимениот текст на античкиот комедиограф Аристофан, во режија на Ќендрим Ријани. На 4 февруари ќе биде изведена комедијата „Женска гардероба“, која е работена

„Жени во Собрание“ во Театар Комедија на 27 и 28 јануари

„Жени во Собрание“ во Театар Комедија на 27 и 28 јануари

Претставата „Жени во Собрание“ е првата на репертоарот на Театар Комедија за оваа година и ќе биде изведена на 27 и 28 јануари, како и на 1 и 2 февруари. Станува збор за комедија работена според истоимениот текст на античкиот комедиограф Аристофан, во режија на Ќендрим Ријани. На 4 февруари ќе биде изведена комедијата „Женска гардероба“, која е работена

„Жени во Собрание“ во Театар Комедија на 27 и 28 јануари

„Жени во Собрание“ во Театар Комедија на 27 и 28 јануари

Претставата „Жени во Собрание“ е првата на репертоарот на Театар Комедија за оваа година, и ќе биде изведена на 27 и 28 јануари, како и на 1 и 2 февруари. Станува збор за  комедија работена според истоимениот текст на античкиот комедиограф Аристофан, во режија на Ќендрим Ријани.

Театар Комедија во 2023 година стартува со претставата „Жени во Собрание“

Театар Комедија во 2023 година стартува со претставата „Жени во Собрание“

Театар Комедија в петок ќе ја дочека публиката со обновена енергија и со подобрени услови за работа Со обновена креативна енергија на ансамблот и со подобрени услови за работа, в петок на 27 јануари, Театар Комедија ќе ја крене завесата за претставите што ќе бидат изведени во вториот дел од сезоната 2022/2023 година. Според директорот Дарко Спасов,