притисни ентер »

Какви подобрувања носи новата верзија на LinkedIn?
Какви подобрувања носи новата верзија на LinkedIn?

Какви подобрувања носи новата верзија на LinkedIn?

LinkedIn почна да шири ново ажурирање за милиони корисници со голем број дополнителни функции. Креаторите на популарната платформа се надеваат дека тие ќе им олеснат да комуницираат и да ја откријат саканата содржина. Едно од првите подобрувања што ќе ги забележите е опцијата да ги означите другите корисници на фотографиите што ги поставувате на вашиот

Какви подобрувања носи новата верзија на LinkedIn?

Какви подобрувања носи новата верзија на LinkedIn?

LinkedIn почна да шири ново ажурирање за милиони корисници со голем број дополнителни функции. Креаторите на популарната платформа се надеваат дека тие ќе им олеснат да комуницираат и да ја откријат саканата содржина. Едно од првите подобрувања што ќе ги забележите е опцијата да ги означите другите корисници на фотографиите што ги поставувате на вашиот