притисни ентер »

Дали знаете дека сексот со бившата девојка е добра работа?

Дали знаете дека сексот со бившата девојка е добра работа?

Дали знаете дека сексот со бившата девојка е добра работа? Дали треба да имате секс со вашата бивша? За добро на вашето здравје, секогаш треба да кажете не. Сепак, според две нови студии објавени во научното списание “Archives of Sexual Behavior ” , сексот со вашата поранешна девојка не претставува лоша работа и нема да го попречи целиот процес на