притисни ентер »

Ова се цените по кои ќе се продаваат горивата од полноќ
Ова се цените по кои ќе се продаваат горивата од полноќ

Ова се цените по кои ќе се продаваат горивата од полноќ

Дизелот поскапува, a бензините остануваат со иста цена. Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ расте за половина денар, а бензините ќе се продаваат по иста цена. Вака денеска одлучи Регулаторната комисија за енергетика. Дизелот ќе се продава по цена од 61,5 денари за литар, а Екстра лесното масло за домаќинство за 50,5 денари

Побрзајте на бензинска: Полнете резервоари пред полноќ

Побрзајте на бензинска: Полнете резервоари пред полноќ

Регулаторна комисија за енергетика донесе одлука и ги соопшти новите цени на горивата кои ќе стапат на сила од полноќ. Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98 не се променија и се продаваат за 68,50 ден/лит за ЕУРОСУПЕР БС-95 , додека малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-98 изнесува 70,50 ден/лит. Малопродажните цени на ЕУРОДИЗЕЛ

Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ се зголемува за половина денар, а бензините остануваат со иста цена, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Според ова, дизелот ќе се продава по цена од 61,5 денари за литар, а Екстра лесното масло за домаќинство по цена од 50,5 денари за литар. Еуросупер БС-95 и оваа недела

Дизелот поскапе за полoвина денар, бензините со иста цена

Дизелот поскапе за полoвина денар, бензините со иста цена

Регулаторната комисија за енергетика ги соопшти новите цени на нафтените деривати кои ќе важат од полноќ. Според одлуката на РКЕ, цената на бензините не се менува, додека цената на дизелот ќе се зголеми за половина денар. Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98 не се менуваат, односно остануваат на исто ниво како што биле

Од полноќ, дизелот поскапува за половина денар

Од полноќ, дизелот поскапува за половина денар

Регулаторната комисија ги објави новите цени на горивата, кои почнуваат да важат од ноќеска на полноќ. Според денешната одлука, цените на ЕУРОСУПЕР БС–95 и ЕУРОСУПЕР БС-98 остануваат непроменети ќе се продаваат по цена од 68,50 ден/литар, односно 70,50 ден/литар. Додека цените на ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V) и лесното масло за домаќинство (ЕЛ-1)  се зголемуваат

НОВО ПОСКАПУВАЊЕ: Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

НОВО ПОСКАПУВАЊЕ: Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ се зголемува за половина денар, а бензините остануваат со иста цена, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Според ова, дизелот ќе се продава по цена од 61,5 денари за литар, а Екстра лесното масло за домаќинство по цена од 50,5 денари за литар. Еуросупер БС-95 и оваа недела

Од утре цената на бензините непроменета, дизелот поскапува

Од утре цената на бензините непроменета, дизелот поскапува

Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98 не се менуваат, односно остануваат на исто ниво како што биле утврдени со Одлуката од 25.11.2019 година, и со тоа, малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 68,50 ден/лит, додека малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-98 изнесува 70,50 ден/лит. Малопродажните цени на ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е

Дизелот поскапува, бензините со иста цена

Дизелот поскапува, бензините со иста цена

Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ се зголемува за половина денар, а бензините остануваат со иста цена, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ се зголемува за половина денар, а бензините остануваат со иста цена, одлучи денеска Регулаторната

Ова се цените по кои ќе се продаваат горивата од полноќ

Ова се цените по кои ќе се продаваат горивата од полноќ

Дизелот поскапува, a бензините остануваат со иста цена. Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ расте за половина денар, а бензините ќе се продаваат по иста цена. Вака денеска одлучи Регулаторната комисија за енергетика. Дизелот ќе се продава по цена од 61,5 денари за литар, а Екстра лесното масло за домаќинство за 50,5 денари

Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ се зголемува за половина денар, а бензините остануваат со иста цена, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Според ова, дизелот ќе се продава по цена од 61,5 денари за литар, а Екстра лесното масло за домаќинство по цена од 50,5 денари за литар. Еуросупер БС-95 и оваа недела