притисни ентер »

Audi RS 3 (МY 2021) со 410 KS
Audi RS 3 (МY 2021) со 410 KS

Audi RS 3 (МY 2021) со 410 KS

Потпомогнат со 48-волтен систем компактниот hatchback од Инглоптад во своето жешко издание е подготвен за забрзување од 0 до 100Km.h за 3,9 секунди и за постигнување на топ брзина, без електронска блокада, од 280 km/h, навистина „жешко“…. Вљубениците во ултра спортскиот компактен модел од Инглоштад со нетрпение ја очекуваат новата едиција на моделот

Audi RS 3 (МY 2021) со 410 KS

Audi RS 3 (МY 2021) со 410 KS

Потпомогнат со 48-волтен систем компактниот hatchback од Инглоштад во своето жешко издание е подготвен за забрзување од 0 до 100Km/h за 3,9 секунди и за постигнување на топ брзина, без електронска блокада, од 280 km/h, навистина „жешко“…. Вљубениците во ултра спортскиот компактен модел од Инглоштад со нетрпение ја очекуваат новата едиција на моделот