притисни ентер »

Руски кафич служи специјален коктел кој се пие со метални војнички шлемови и нема шанси да не те фати
Руски кафич служи специјален коктел кој се пие со метални војнички шлемови и нема шанси да не те фати

Руски кафич служи специјален коктел кој се пие со метални војнички шлемови и нема шанси да не те фати

Ако не те фати алкохолот, ќе те фати клучот на крај :). Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.