притисни ентер »

Како да носите црна ролка со стил во сите пригоди?
Како да носите црна ролка со стил во сите пригоди?

Како да носите црна ролка со стил во сите пригоди?

Црната ролка дефинитивно претставува класика кога станува збор за зимските облеки. Обожавателките на овој модел добро знаат колку е сестран, лесно се комбинира за секоја пригода, од опуштени излегувања до деловни и свечени настани. Овие примери ви прикажуваат како да ја комбинирате црната ролка во три потполно различни пригоди. 1. Опуштена прошетка