притисни ентер »

Прва скопска МТМ со реприза на СФ хорор серија во прајмтајм
Прва скопска МТМ со реприза на СФ хорор серија во прајмтајм

Прва скопска МТМ со реприза на СФ хорор серија во прајмтајм

Прва скопска МТМ телевизија по долг период на премиерни серии од понеделник започнува со репризи во прајмтајм. Од понеделник до петок во 20.35 часот ќе се емитува американската серија “Сибир”, која премиерно заврши минатата сабота. Емитувана на NBC во 2013 година, серијата брои 11 продолженија и е направена во стил на реално шоу. 14 натпреварувачи