притисни ентер »

Порака на денот: Животот е премиера, а не генерална проба!
Порака на денот: Животот е премиера, а не генерална проба!

Порака на денот: Животот е премиера, а не генерална проба!

Често се однесуваме кон животот како да е генерална проба за некоја претстава. И затоа чекаме, се двоумиме, внимаваме, залудно трошиме време во обидите се да биде совршено. И во целиот тој хаос, забораваме дека ова е единствениот живот кој го имаме. Овој живот е нашата премиера, нашата главна сцена и мораме да го живееме така. Мораме да го живееме

Порака на денот: Животот е премиера, а не генерална проба!

Порака на денот: Животот е премиера, а не генерална проба!

Порака на денот: Животот е премиера, а не генерална проба! Често се однесуваме кон животот како да е генерална проба за некоја претстава. И затоа чекаме, се двоумиме, внимаваме, залудно трошиме време во обидите се да биде совршено. И во целиот тој хаос, забораваме дека ова е единствениот живот кој го имаме. Овој живот е нашата премиера, нашата главна

Порака на денот: Животот е премиера, а не генерална проба!

Порака на денот: Животот е премиера, а не генерална проба!

Често се однесуваме кон животот како да е генерална проба за некоја претстава. И затоа чекаме, се двоумиме, внимаваме, залудно трошиме време во обидите се да биде совршено. И во целиот тој хаос, забораваме дека ова е единствениот живот кој го имаме. Овој живот е нашата премиера, нашата главна сцена и мораме да го живееме така. Мораме да го живееме