притисни ентер »

Што северна? – Ја имаме фотографијата на првенството
Што северна? – Ја имаме фотографијата на првенството

Што северна? – Ја имаме фотографијата на првенството

Социјалните мрежи се олицетворение на колективната свест на едно општество, а колективната свест ретко кога греши, па така социјалните мрежи ја одбраа најдобрата фотографија од македонските навивачи на дебитантскиот настап на Европското првенство во фудбал. Фотографијата која народот ја избра е направена во локал во Будимпшета каде 10-тици Македонци