притисни ентер »

Втор живот за батериите на електромобилите на Skoda
Втор живот за батериите на електромобилите на Skoda

Втор живот за батериите на електромобилите на Skoda

Компанијата Sakoda Auto објави нова иницијатива, која ќе даде втор живот за елементите на батеријата вградени во електричните и хибридните модели на полнење, кои брендот ги нуди на пазарот. Новиот проект, развиен согласно со IBG Cesko, предвидува вградување на користените батерии во складиштата за енергија на територијата на продажните центри на брендот,