притисни ентер »

Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе за струја од тоа што е во моментов, вели Бектеши
Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе за струја од тоа што е во моментов, вели Бектеши

Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе за струја од тоа што е во моментов, вели Бектеши

Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача денеска министерот за економија Крешник Бектеши. -ЕСМ доставува предлог до Владата за производната цена на електричната енергија, а Владата на затворена седница

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача денеска министерот за економија Крешник Бектеши. -ЕСМ доставува предлог до Владата

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат

Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача денеска министерот за економија Крешник Бектеши. -ЕСМ доставува предлог до Владата за производната цена на електричната енергија, а Владата на затворена седница

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат

Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача денеска министерот за економија Крешник Бектеши. -ЕСМ доставува предлог до Владата за производната цена на електричната енергија, а Владата на затворена седница

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат

Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача денеска министерот за економија Крешник Бектеши. -ЕСМ доставува предлог до Владата за производната цена на електричната енергија, а Владата на затворена седница

Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача Бектеши

Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача Бектеши

Министерот за економија, Крешник Бектеши денеска појасни дека со одлуките на Владата и воведените блок-тарифи, повеќе нема поплаки во делот на цената на електрична енергија. -АД ЕСМ е професионална компанија која доставува предлог до Владата на затворена седница. Цената на ЕСМ кон универзалниот снабдувач ја носи Владата. Оваа Влада на чело со Ковачевски

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат

Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача денеска министерот за економија Крешник Бектеши. -ЕСМ доставува предлог до Владата за производната цена на електричната енергија, а Владата на затворена седница

Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача Бектеши

Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача Бектеши

Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача денеска министерот за економија Крешник Бектеши. -ЕСМ доставува предлог до Владата за производната цена на електричната енергија, а Владата на затворена седница

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат

Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача денеска министерот за економија Крешник Бектеши. -ЕСМ доставува предлог до Владата за производната цена на електричната енергија, а Владата на затворена седница

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат

Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача денеска министерот за економија Крешник Бектеши. -ЕСМ доставува предлог до Владата за производната цена на електричната енергија, а Владата на затворена седница