притисни ентер »

Фронтменот на Продиџи имал милионски долгови пред да се самоубие
Фронтменот на Продиџи имал милионски долгови пред да се самоубие

Фронтменот на Продиџи имал милионски долгови пред да се самоубие

Кит Флинт, пејачот на „Продиџи“, пред да се самоубие имал долгови од 7,3 милиони фунти поради даноци и разни заеми, објави „Сан”. Британскиот музичар се самоуби во март годинава и, во тој миг, тој имал 11,6 милиони фунти, сума што сега е намалена на 4,3 милиони фунти по исплаќање на сите давачки. Меѓу нив е, на пр., долгот кон синџирот ресторани „Де

Пејачот на „Продиџи“ должел 7,3 милиони фунти пред да се самоубие

Пејачот на „Продиџи“ должел 7,3 милиони фунти пред да се самоубие

Кит Флинт, пејачот на британскиот бенд „Продиџи“, должел 7,3 милиони фунти за даноци и разни заеми пред да се самоубие во март годинава, пишува „Сан“. Популарниот музичар имал 11,6 милиони фунти, но откако се исплатени сите давачки таа сума е намалена на 4,3 милиони фунти. Овие пари ќе бидат поделени на неговите наследници.  Неколку дена пред смртта,

Кит Флинт од The Prodigy должел 7,3 милиони фунти кога си го одзеде животот

Кит Флинт од The Prodigy должел 7,3 милиони фунти кога си го одзеде животот

Share Tweet Share Share Email Comments Наследниците на целокупниот имот од некогашниот лидер на музичката група The Prodigy, Кит Флинт, мораа да исплатат долгови во висина од 7,3 милиони фунти, колку што бил задолжен Флинт кога си го одзеде животот, па од богатството проценето на 11,6 милиони фунти кое го наследија тие, сега располагаат со 4,3 милиони

Пејачот на „Продиџи“ должел 7,3 милиони фунти пред да се самоубие

Пејачот на „Продиџи“ должел 7,3 милиони фунти пред да се самоубие

Кит Флинт, пејачот на британскиот бенд „Продиџи“, должел 7,3 милиони фунти за даноци и разни заеми пред да се самоубие во март годинава, пишува „Сан“. Популарниот музичар имал 11,6 милиони фунти, но откако се исплатени сите давачки таа сума е намалена на 4,3 милиони фунти. Овие пари ќе бидат поделени на неговите наследници.  Неколку дена пред смртта,

Пејачот на „Продиџи“ имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“ имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“, Кит Флинт пред да се самоубие имал долгови од 7,3 милиони фунти поради даноци и разни заеми, објави „Сан”. Британскиот музичар се самоуби во март годинава и, во тој миг, тој имал 11,6 милиони фунти, сума што сега е намалена на 4,3 милиони фунти по исплаќање на сите давачки. Меѓу нив е, на пр., долгот кон синџирот ресторани „Де

Фронтменот на „Продиџи“ имал огромни долгови пред смртта

Фронтменот на „Продиџи“ имал огромни долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“, Кит Флинт пред да се самоубие имал долгови од 7,3 милиони фунти поради даноци и разни заеми, објави „Сан”. Британскиот музичар се самоуби во март годинава и во тој миг, тој имал 11,6 милиони фунти, сума што сега е намалена на 4,3 милиони фунти по исплаќање на сите давачки. Меѓу нив е, на пр., долгот кон синџирот ресторани „Де

Пејачот на „Продиџи” имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи” имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи”, Кит Флинт пред да се самоубие имал долгови од 7,3 милиони фунти поради даноци и разни заеми, објави „Сан”. Британскиот музичар се самоуби во март годинава и, во тој миг, тој имал 11,6 милиони фунти, сума што сега е намалена на 4,3 милиони фунти по исплаќање на сите давачки. Меѓу нив е, на пр., долгот кон синџирот ресторани „Де

Пејачот на „Продиџи“ имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“ имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“, Кит Флинт пред да се самоубие имал долгови од 7,3 милиони фунти поради даноци и разни заеми, објави „Сан”. Британскиот музичар се самоуби во март годинава и, во тој миг, тој имал 11,6 милиони фунти, сума што сега е намалена на 4,3 милиони фунти по исплаќање на сите давачки. Меѓу нив е, на пр., долгот кон синџирот ресторани „Де

Фронтменот на „Продиџи“ имал огромни долгови пред смртта

Фронтменот на „Продиџи“ имал огромни долгови пред смртта

Фронтменот на „Продиџи“ имал огромни долгови пред смртта Пејачот на „Продиџи“, Кит Флинт пред да се самоубие имал долгови од 7,3 милиони фунти поради даноци и разни заеми, објави „Сан”. Британскиот музичар се самоуби во март годинава и во тој миг, тој имал 11,6 милиони фунти, сума што сега е намалена на 4,3 милиони фунти по исплаќање на сите давачки

Пејачот на „Продиџи“ имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“ имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“, Кит Флинт пред да се самоубие имал долгови од 7,3 милиони фунти поради даноци и разни заеми, објави „Сан”. Британскиот музичар се самоуби во март годинава и во тој миг, тој имал 11,6 милиони фунти, сума што сега е намалена на 4,3 милиони фунти по исплаќање на сите давачки. Меѓу нив е долгот кон синџирот ресторани „Де Бохун инс