притисни ентер »

Дражен Петровиќ во листата на најдобрите пет шутери во историјата на НБА
Дражен Петровиќ во листата на најдобрите пет шутери во историјата на НБА

Дражен Петровиќ во листата на најдобрите пет шутери во историјата на НБА

Поранешниот играч во НБА, Реџи Милер, ја именуваше својата верзија на најдобрите пет шутери во историјата на најсилната светска кошаркарска лига. Петтото место, според екс-играчот, го делат Дел Кари и неговиот син Стефан. На четвртото место е Реј Ален. Милер го постави легендарниот хрватски кошаркар, Дражен Петровиќ на третото место. Познатиот снајперист

Реџи Милер ги прогласи најдобрите пет шутери во историјата на НБА, помеѓу нив е Дражен Петровиќ

Реџи Милер ги прогласи најдобрите пет шутери во историјата на НБА, помеѓу нив е Дражен Петровиќ

Поранешниот играч во НБА, Реџи Милер, ја именуваше својата верзија на најдобрите пет шутери во историјата на најсилната светска кошаркарска лига. Петтото место, според екс-играчот, го делат Дел Кари и неговиот син Стефан. На четвртото место е Реј Ален. Милер го постави легендарниот хрватски кошаркар, Дражен Петровиќ на третото место. Познатиот снајперист

Реџи Милер ги прогласи најдобрите пет шутери во историјата на НБА, помеѓу нив е Дражен Петровиќ

Реџи Милер ги прогласи најдобрите пет шутери во историјата на НБА, помеѓу нив е Дражен Петровиќ

Поранешниот играч во НБА, Реџи Милер, ја именуваше својата верзија на најдобрите пет шутери во историјата на најсилната светска кошаркарска лига. Петтото место, според екс-играчот, го делат Дел Кари и неговиот син Стефан. На четвртото место е Реј Ален. Милер го постави легендарниот хрватски кошаркар, Дражен Петровиќ на третото место. Познатиот снајперист

Реџи Милер ги прогласи најдобрите пет шутери во историјата на НБА, помеѓу нив е Дражен Петровиќ

Реџи Милер ги прогласи најдобрите пет шутери во историјата на НБА, помеѓу нив е Дражен Петровиќ

Њујорк, 22 мај 2020 (МИА) – Поранешниот играч во НБА, Реџи Милер, ја именуваше својата верзија на најдобрите пет шутери во историјата на најсилната светска кошаркарска лига. Петтото место, според екс-играчот, го делат Дел Кари и неговиот син Стефан. На четвртото место е Реј Ален. Милер го постави легендарниот хрватски кошаркар, Дражен Петровиќ на третото

Реџи Милер ги прогласи најдобрите пет шутери во историјата на НБА, помеѓу нив е Дражен Петровиќ

Реџи Милер ги прогласи најдобрите пет шутери во историјата на НБА, помеѓу нив е Дражен Петровиќ

Поранешниот играч во НБА, Реџи Милер, ја именуваше својата верзија на најдобрите пет шутери во историјата на најсилната светска кошаркарска лига. Њујорк, 22 мај 2020 (МИА) – Поранешниот играч во НБА, Реџи Милер, ја именуваше својата верзија на најдобрите пет шутери во историјата на најсилната светска кошаркарска лига. Петтото место, според екс-играчот,

Реџи Милер ги прогласи најдобрите пет шутери во историјата на НБА, помеѓу нив е Дражен Петровиќ

Реџи Милер ги прогласи најдобрите пет шутери во историјата на НБА, помеѓу нив е Дражен Петровиќ

Њујорк, 22 мај 2020 () – Поранешниот играч во НБА, Реџи Милер, ја именуваше својата верзија на најдобрите пет шутери во историјата на најсилната светска кошаркарска лига. Петтото место, според екс-играчот, го делат Дел Кари и неговиот син Стефан. На четвртото место е Реј Ален. Милер го постави легендарниот хрватски кошаркар, Дражен Петровиќ на третото

Легендарниот Милер ги одбра најдобрите шутери на сите времиња

Легендарниот Милер ги одбра најдобрите шутери на сите времиња

Легендата на Индијана Пејсерс, Реџи Милер направи избор и го посочи играчите кои според него се најдобрите шутери на сите времиња. Милер своевремено беше еден од најдобрите тројкаши, играч кој со своите погодоци знаеше да ги шокира противниците. Тој долго време се задржа на големата сцена и тоа од 1987 до 2005 година што значи имаше простор да игра

За ривалството помеѓу Џордан и Дражен – беше кратко но епско!

За ривалството помеѓу Џордан и Дражен – беше кратко но епско!

Сите кои ја паметат NBA од времето кога на паркетот растураа Дражен Петровиќ и Мајкл Џордан, сигурно ќе потврдат дека тоа беа епски славни времиња, како на американската, така и на европската кошарка чии „ученици“ веќе на големо ги освојуваа американските терени и симпатии. „Уживав играјќи против Дражен . Голем играч. Не се плашеше, до крај концентриран