притисни ентер »

Без вода корисниците од село Матка

Без вода корисниците од село Матка

Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на дефектот.

Село Матка денеска без вода

Село Матка денеска без вода

Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на дефектот .

Без вода корисниците од село Матка

Без вода корисниците од село Матка

Поради дефект на водоводна цевка, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од јавното претпријатие „Водовод и канализација“, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на дефектот.

Без вода корисниците од село Матка

Без вода корисниците од село Матка

Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на дефектот.

Без вода корисниците од село Матка

Без вода корисниците од село Матка

Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на дефектот. дма/ Скопје, 22 февруари 2021 (МИА)

Без вода корисниците од село Матка

Без вода корисниците од село Матка

Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8.50 часот до завршување на дефектот . Прочитајте и... По иницијатива на невладина организација: Русија почна да вакцинира бездомници во Санкт

Без вода корисниците од село Матка

Без вода корисниците од село Матка

Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на дефектот.

Корисниците од село Матка без вода

Корисниците од село Матка без вода

Корисниците од село Матка без вода Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на дефектот.

Kopиcницитe oд ceлo Maткa бeз вoдa

Kopиcницитe oд ceлo Maткa бeз вoдa

Прекин на водоснабдувањето во село Матка поради дефект на водоводна цевка. Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка. Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на дефектот.