притисни ентер »

Толку од „моќните“ ракетни системи на Путин: Израел повторно ја нападна Сирија
Толку од „моќните“ ракетни системи на Путин: Израел повторно ја нападна Сирија

Толку од „моќните“ ракетни системи на Путин: Израел повторно ја нападна Сирија

Израелското воено воздухопловство го нападна меѓународниот аеродром во Дамаск, а иако се активираше против-воздушната ракетна одбрана на Сиријците, сепак Израелците успеале да уништат неколку мети. Сириската против-воздушна одбрана ноќеска повторно била активна и се соочи со „низа на непријателски мети“, пренесуваат сириските медиуми, тврдејќи дека

Сириски медиуми: Соборени израелски ракети над Дамаск

Сириски медиуми: Соборени израелски ракети над Дамаск

Сириската противвоздушна одбрана собори неколку ракети над Дамаск, јави државната телевизија. Според  медиумот, сириските сили собориле „голем број израелски ракети“ испукани врз предградие на Дамаск од израелски воени авиони. „Израелската агресија беше ограничена на напад врз складиште на аеродром близу Дамаск“, јави телевизијата.

Израелски борбени авиони го бомбардираа Дамаск

Израелски борбени авиони го бомбардираа Дамаск

Ноќеска израелските воени авиони испукаа неколку ракети врз сирискито главен град Дамаск. Сириската против воздушна одбрана успеала да ги урне повеќето ракети, од кои една погодила складиште на меѓународниот аеродром во Дамаск. Според портпаролот на Министерството за сообраќај , тоа не предизвикало застој во авионскиот сообраќај на аеродромот. Нема

Сириски медиуми: Соборени израелски ракети над Дамаск

Сириски медиуми: Соборени израелски ракети над Дамаск

Сириската противвоздушна одбрана собори неколку ракети над Дамаск, јави државната телевизија. Според медиумот, сириските сили собориле „голем број израелски ракети“ испукани врз предградие на Дамаск од израелски воени авиони. „Израелската агресија беше ограничена на напад врз складиште на аеродром близу Дамаск“, јави телевизијата. Текстот Сириски

Сириски медиуми: Соборени израелски ракети над Дамаск

Сириски медиуми: Соборени израелски ракети над Дамаск

Сириската противвоздушна одбрана собори неколку ракети над Дамаск, јави државната телевизија. Според медиумот, сириските сили собориле „голем број израелски ракети“ испукани врз предградие на Дамаск од израелски воени авиони. „Израелската агресија беше ограничена на напад врз складиште на аеродром близу Дамаск“, јави телевизијата.

Сириски медиуми: Соборени израелски ракети над Дамаск

Сириски медиуми: Соборени израелски ракети над Дамаск

Сириската противвоздушна одбрана собори неколку ракети над Дамаск, јави државната телевизија. Според  медиумот, сириските сили собориле „голем број израелски ракети“ испукани врз предградие на Дамаск од израелски воени авиони. „Израелската агресија беше ограничена на напад врз складиште на аеродром близу Дамаск“, јави телевизијата.

Сириски медиуми: Соборени израелски ракети над Дамаск

Сириски медиуми: Соборени израелски ракети над Дамаск

Сириската противвоздушна одбрана собори неколку ракети над Дамаск, јави државната телевизија. Според  медиумот, сириските сили собориле „голем број израелски ракети“ испукани врз предградие на Дамаск од израелски воени авиони. „Израелската агресија беше ограничена на напад врз складиште на аеродром близу Дамаск“, јави телевизијата.

Сириски медиуми: Соборени изираелски ракети над Дамаск

Сириски медиуми: Соборени изираелски ракети над Дамаск

Сириската противвоздушна одбрана собори неколку ракети над Дамаск, јави државната телевизија. Според  медиумот, сириските сили собориле „голем број израелски ракети“ испукани врз предградие на Дамаск од израелски воени авиони. „Израелската агресија беше ограничена на напад врз складиште на аеродром близу Дамаск“, јави телевизијата.

Сириски медиуми: Соборени зираелски ракети над Дамаск

Сириски медиуми: Соборени зираелски ракети над Дамаск

Сириската противвоздушна одбрана собори неколку ракети над Дамаск, јави државната телевизија. Дамаск, 12 јануари 2109 (МИА) – Сириската противвоздушна одбрана собори неколку ракети над Дамаск, јави државната телевизија. Според  медиумот, сириските сили собориле „голем број израелски ракети“ испукани врз предградие на Дамаск од израелски воени авиони