притисни ентер »

На барање на жителите од отсечените села во Скопска Црна Гора, со хеликоптер им се доставени прехранбени и материјални средства
На барање на жителите од отсечените села во Скопска Црна Гора, со хеликоптер им се доставени прехранбени и материјални средства

На барање на жителите од отсечените села во Скопска Црна Гора, со хеликоптер им се доставени прехранбени и материјални средства

На барање на жителите од отсечените села во Скопска Црна Гора, со хеликоптер им се доставени прехранбени и материјални средства Центарот за управување со кризи информира дека на барање на месното население од селата Танушевци, Брест и Малино маало, денес хеликоптер на АРМ достави потребни прехранбени и материјални средства на месното население во селата

Oтсечени села во скопско: Со хеликоптер им се доставени прехранбени и материјални средства

Oтсечени села во скопско: Со хеликоптер им се доставени прехранбени и материјални средства

Центарот за управување со кризи информира дека на барање на месното население од селата Танушевци, Брест и Малино маало, денес хеликоптер на АРМ достави потребни прехранбени и материјални средства на месното население во селата Танушевци, Брест и Малино маало. Во активноста учествуваа припадници од АРМ и припадници на „Црвен Крст“. Беше превезен товар