притисни ентер »

Рецепт за „лажен“ зачинет помфрит
Рецепт за „лажен“ зачинет помфрит

Рецепт за „лажен“ зачинет помфрит

Ако сте љубител на помфрит, но сакате да најдете поздрав начин како да го консумирате, ви предложуваме да се обидете да го направите од палента. За овој рецепт најпрво треба да сварите погуста палента на вообичаен начин. Можете да ја зачините и смесата. Излејте ја во тава, во тенок слој и оставете да се олади. Потоа, од палентата сечете парчиња слични

Поздрава верзија: Направете лажен помфрит

Поздрава верзија: Направете лажен помфрит

Ако сте љубител на помфрит, но сакате да најдете поздрав начин како да го консумирате, ви предложуваме да се обидете да го направите од палента. За овој рецепт најпрво треба да сварите погуста палента на вообичаен начин. Можете да ја зачините и смесата. Излејте ја во тава, во тенок слој и оставете да се олади. Потоа, од палентата сечете парчиња слични

Како да направите „лажен“ помфрит со зачини?

Како да направите „лажен“ помфрит со зачини?

Ако сте љубител на помфрит, но сакате да најдете поздрав начин како да го консумирате, ви предложуваме да се обидете да го направите од палента. За овој рецепт најпрво треба да сварите погуста палента на вообичаен начин. Можете да ја зачините и смесата. Излејте ја во тава, во тенок слој и оставете да се олади. Потоа, од палентата сечете парчиња слични