притисни ентер »

WhatsApp конечно би можел да ги добие двете опции што ги чекаме
WhatsApp конечно би можел да ги добие двете опции што ги чекаме

WhatsApp конечно би можел да ги добие двете опции што ги чекаме

Facebook на WhatsApp конечно може да ви овозможи да користите ист профил на повеќе уреди и да ја префрлата историјата на разговори помеѓу Android и iPhone. Корисниците на паметни телефони не одлучуваат често да ги менуваат мобилните платформи, односно да го заменат Android со iPhone и обратно. Оние кои користат iPhone / Android со години, и со децении,

WhatsApp конечно би можел да ги добие двете опции што ги чекаме

WhatsApp конечно би можел да ги добие двете опции што ги чекаме

Facebook на WhatsApp конечно може да ви овозможи да користите ист профил на повеќе уреди и да ја префрлата историјата на разговори помеѓу Android и iPhone. Корисниците на паметни телефони не одлучуваат често да ги менуваат мобилните платформи, односно да го заменат Android со iPhone и обратно. Оние кои користат iPhone / Android со години, и со децении,

Facebook работи на подобар пренос на податоци од WhastApp меѓу Android и iOs

Facebook работи на подобар пренос на податоци од WhastApp меѓу Android и iOs

Facebook соочен со притисокот од страна на конкуренцијата на Signal и Telegram работи на нова алатка која ќе овозможи брз, едноставен и лесен пренос на податоците на еден корисник на WhatsApp мобилната апликација. Според најновите информации корисниците на WhatsApp кои купиле нов телефон а претходно биле на различна платформа ќе може многу полесно