притисни ентер »

Зошто постојано одбирате токсични мажи кои ве повредуваат?
Зошто постојано одбирате токсични мажи кои ве повредуваат?

Зошто постојано одбирате токсични мажи кои ве повредуваат?

Причината поради која одбирате да излегувате со мажи што се токсични и лоши за вас е поради тоа што имате лошо мислење за себе. Фокусот на овој текст нема да бидат мажите што ве повредиле. Оние што тврделе дека ви се лојални, но штом сте ја свртеле главата флертувале со други жени. Оние кои не го бришеле својот профил на Тиндер, иако велеле дека излегуваат